Ασφάλεια Προσωπικών Δεδομένων

H iTrack Services ΕΠΕ (ΕΤΑΙΡΕΙΑ) αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των προσωπικών δεδομένων και έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες παρέχονται από την ιστοσελίδα των υπηρεσιών τηλεματικής, διασφαλίζονται ως απόρρητες με την τήρηση της κείμενης νομοθεσίας για τη διασφάλιση των προσωπικών δεδομένων. Η ασφάλεια της ιστοσελίδας της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ επιτυγχάνεται με τις ακόλουθες μεθόδους:

 

Αναγνώριση Πελάτη: 
Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισή του χρήστη/πελάτη στην ιστοσελίδα των υπηρεσιών τηλεματικής της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ είναι δύο: ο Κωδικός Εισόδου (Username) και ο Προσωπικός Μυστικός Κωδικός Ασφαλείας (Password), οι οποίοι κάθε φορά που τους καταχωρεί του παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα στοιχεία που παρέχουν οι υπηρεσίες τηλεματικής. Του δίνεται η δυνατότητα να μεταβάλλει τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (Password) όσο συχνά επιθυμεί. Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία του είναι ο ίδιος μέσω των ανωτέρω κωδικών και είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για την διατήρηση της μυστικότητάς του από τρίτα πρόσωπα. Σε περίπτωση απώλειας του ή διαρροής του θα πρέπει να προβεί στην άμεση ειδοποίηση της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, αλλιώς αυτή δεν ευθύνεται για την χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει ή δημοσιοποιεί τα προσωπικά δεδομένα και τις πληροφορίες των χρηστών/πελατών. Όλες οι πληροφορίες κρυπτογραφούνται και φυλάσσονται με απόλυτη ασφάλεια στις υποδομές cloud των εταιρειών Amazon (https://aws.amazon.com/) και Microsoft (https://azure.microsoft.com/).

 

Εξασφάλιση του Απορρήτου της Μεταφοράς των Παρεχόμενων Δεδομένων Τηλεματικής:
Για την εξασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς των δεδομένων, η ΕΤΑΙΡΕΙΑ χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL-128bit. Το σύστημα έχει πιστοποιηθεί από την εταιρία Globalsign (https://www.globalsign.com/), η οποία ειδικεύεται σε θέματα ασφάλειας συναλλαγών.

 

Κρυπτογράφηση:
Από την έναρξη έως τη λήξη της σύνδεσης (on-line session) με την ιστοσελίδα των υπηρεσιών τηλεματικής της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, όλες οι πληροφορίες και τα προσωπικά στοιχεία του χρήστη/πελάτη κρυπτογραφούνται με βάση το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL 128-bit. Η κρυπτογράφηση είναι ουσιαστικά ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού. Κάθε φορά που συνδέεται με την ιστοσελίδα υπηρεσιών τηλεματικής της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, όλη η επικοινωνία ανάμεσα στον υπολογιστή του χρήστη και τα συστήματα της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ κρυπτογραφείται με χρήση κλειδιού 128 bits. Δηλαδή, κάθε φορά που στέλνει πληροφορίες προς το σύστημα, ο browser τις κρυπτογραφεί πρώτα με χρήση κλειδιού 128 bits και στη συνέχεια τις στέλνει στο σύστημα. Το σύστημα της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ αποκρυπτογραφεί πρώτα τις πληροφορίες που λαμβάνει χρησιμοποιώντας το ίδιο κλειδί (που προκαθορίζεται με την έναρξη της σύνδεσης του χρήστη με την υπηρεσία) και στη συνέχεια τις επεξεργάζεται. Τα συστήματα της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, αποστέλλουν πληροφορίες ακολουθώντας την ίδια διαδικασία κρυπτογράφησης.

Κωδικοί Εισόδου (Username) & Ασφαλείας (Password):
Για την είσοδο στην ιστοσελίδα υπηρεσιών τηλεματικής της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ο χρήστης χρησιμοποιεί δύο κωδικούς, τον Kωδικό Εισόδου (Username) και τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (Password). Η ιστοσελίδα υπηρεσιών τηλεματικής της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ δίνει τη δυνατότητα να μεταβάλλει τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (password) όσο συχνά επιθυμεί και η ΕΤΑΙΡΕΙΑ συνιστά, για λόγους ασφαλείας, να αλλάζουν οι χρήστες το password σε τακτά διαστήματα και να αποφεύγουν τη χρήση των ίδιων κωδικών.

 

Προσωπικά Δεδομένα – Απόρρητο Συναλλαγών:
Τα στοιχεία των χρηστών (όνομα, επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση κατοικίας, σταθερό τηλέφωνο, κινητό τηλέφωνο κλπ.) και των συναλλαγών των χρηστών του ηλεκτρονικού καταστήματος θεωρούνται απόρρητα, όπως και στις συνήθεις συναλλαγές σε εμπορικό κατάστημα. Οι χρήστες κατά την παροχή των στοιχείων τους στα πλαίσια των συναλλαγών τους όπως και με το παρόν, θα ενημερώνονται από την ΕΤΑΙΡΕΙΑ και συναινούν και αποδέχονται την επικείμενη επεξεργασία των στοιχείων αυτών προσωπικών δεδομένων, για τις ανάγκες της ομαλής και ευχερούς μεταξύ των μερών συναλλαγής, καθώς επίσης και της διαβίβασης των στοιχείων αυτών σε αποδέκτες οι οποίοι θα προσδιορίζονται συγκεκριμένα και είναι οι υπάλληλοι της εταιρίας στα πλαίσια της διεκπεραίωσης της καταρτιζομένης σύμβασης. Επίσης και με τον παρόν γνωστοποιείται η ύπαρξη του δικαιώματος πρόσβασης και του δικαιώματος εναντίωσης του άρθρου 12 και 13 του Ν. 2472/1997. Βεβαιώνεται ότι μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών και μόνο όποτε αυτό είναι αναγκαίο, π.χ. για τη διεκπεραίωση των παραγγελιών.
Κατά τα λοιπά η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεσμεύεται να μην αποκαλύψει τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από τους ίδιους, ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής. Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα με το εμπορικό σήμα iTrack χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από αυτό ή συνεργαζόμενες με αυτό επιχειρήσεις, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης, την προώθηση αγαθών και την ενημέρωση των πελατών. Σε καμία περίπτωση τα στοιχεία αυτά δεν μεταβιβάζονται σε τρίτους για διαφημιστικούς ή άλλους σκοπούς.

 

Ενημέρωση για τα Cookies.
Το cookie είναι ένα μικρό ηλεκτρονικό αρχείο, συνήθως αποτελούμενο από γράμματα και αριθμούς, το οποίο αποστέλλεται από μια διαδικτυακή τοποθεσία και αποθηκεύεται στην ηλεκτρονική συσκευή του χρήστη, επιτρέποντας την ταυτοποίηση της συγκεκριμένης συσκευής.  Τα Cookies παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην εν γένει λειτουργία του διαδικτύου καθώς συμβάλουν στην βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης του χρήστη στο Διαδίκτυο.
Στο www.itrack.gr  χρησιμοποιούμε Cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας κατά τη χρήση της ιστοσελίδας μας όπως επίσης για να διατηρούν πληροφορίες οι οποίες χρησιμοποιούνται για την ανάγκη στατιστικών μελετών και αποθηκεύουν τα αγαπημένα σας προϊόντα για συγκεκριμένο διάστημα.
Τα Cookies που αποστέλλονται από την διαδικτυακή μας τοποθεσία και αποθηκεύονται στην ηλεκτρονική σας συσκευή είναι τα παρακάτω:

  • DoubleClick (Google)
  • Google Adwords
  • Google Adwords Conversion
  • Google Analytics

Απενεργοποιώντας τα Cookies ή κάνοντας ανάκληση της συγκατάθεσης σας, συγκεκριμένες λειτουργίες της ιστοσελίδας δεν θα είναι διαθέσιμες.

 

Συμμόρφωση με τον Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης (GDPR)
Η iTrack σέβεται πλήρως τα δικαιώματα κάθε ατόμου επί των προσωπικών δεδομένων του και δεσμεύεται να τηρεί και να συμμορφώνεται πλήρως με τις απαιτήσεις του Γενικού Κανονισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (κανονισμός υπ’ αριθμ. 2016/679, εφεξής GDPR). Ο εν λόγω κανονισμός, αφορά στην προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα καθώς και στην ελεύθερη κυκλοφορία των δεδομένων αυτών. Ως εκ τούτου, η iTrack δεσμεύεται να τηρεί όλες εκείνες τις διαδικασίες, που θα διασφαλίζουν την πλήρη ενημέρωση όλων των εργαζομένων, συνεργατών, συμβούλων και εταίρων της iTrack καθώς και την τήρηση των υποχρεώσεων των παραπάνω εμπλεκομένων έναντι του GDPR.

Πατήστε εδώ για το έγγραφο: Γενική Ενημέρωση σχετικά με την Επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων

Πατήστε εδώ για το έγγραφο: Δήλωση Απορρήτου

Πατήστε εδώ για το έγγραφο: Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Για ερωτήσεις και περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε μέσω email στο gdpr@itrack.gr ή στο 211-7158305 από Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00 – 16:00.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Ενημέρωση & Παραγγελίες (Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00 – 16:00): 211-715-8305

Τεχνική Υποστήριξη (Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00 – 16:00): 211-715-8690

Fax: 211-715-8689

Έδρα: Λ.Κηφισού 59, Αγ. Ι. Ρέντης, 18233

email: info@itrack.gr

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ