Δρομολόγηση Οχημάτων

iTrack
Best Route

Αυτοματοποιημένη Δρομολόγηση Οχημάτων

Το εργαλείο σου για την καθημερινή διανομή προϊόντων και την διακίνηση προσωπικού

Η νέα υπηρεσία iTrack Best Route, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, κάνει εφικτή την πλήρη αυτοματοποίηση του σχεδιασμού των καθημερινών δρομολογίων, είτε πρόκειται για την διανομή προϊόντων, είτε για την αποστολή συνεργείων μετακινούμενου προσωπικού. Μέσα από ένα εύχρηστο περιβάλλον και σε λίγα μόλις λεπτά παρέχει στον χρήστη ένα λειτουργικό πλάνο δρομολογίων το οποίο είναι πλήρως παραμετροποιήσιμο.  Μάλιστα είναι προσαρμοσμένη στα δεδομένα των δρόμων της Ελλάδας και λειτουργεί το ίδιο αποτελεσματικά, ανεξάρτητα από την πολυπλοκότητα της δρομολόγησης, τον αριθμό των οχημάτων ή των σημείων εξυπηρέτησης.

 
 

Λύνει για εσένα τον καθημερινό γρίφο της δρομολόγησης

Όταν τα σημεία εξυπηρέτησης αλλάζουν καθημερινά, τότε η δρομολόγηση των οχημάτων της επιχείρησης συνιστά μια δύσκολη διαδικασία. Σε ημερήσια βάση θα πρέπει να λαμβάνεται υπόψη ένα πλήθος περιορισμών, όπως για παράδειγμα τα χρονικά παράθυρα εξυπηρέτησης, ο όγκος της κάθε παραγγελίας σε συνδυασμό με την χωρητικότητα των οχημάτων, τα ωράρια των οδηγών, αλλά και τυχόν ιδιαιτερότητες του εκάστοτε σημείου (π.χ. παραγγελία με κατεψυγμένα) σε σχέση με τον τύπο του οχήματος (π.χ. όχημα-ψυγείο) ή ακόμη και με το προσωπικό που τα επισκέπτεται (π.χ. ειδικότητα τεχνικών και απαιτούμενα εργαλεία).

Η υπηρεσία iTrack Best Route δίνει λύση σε όλα τα παραπάνω προβλήματα και μάλιστα ταχύτατα. Μέσα σε λίγα λεπτά, υπολογίζει για εσένα και σου παρέχει ένα λειτουργικό πλάνο δρομολογίων, που σέβεται όλους τους περιορισμούς σου.

Δυναμική Αναδρομολόγηση για τα απρόοπτα της ημέρας

Πολλά πράγματα μπορούν να αλλάξουν μέσα στην ημέρα. Προσθήκες νέων παραγγελιών, ακυρώσεις, απρόσμενες καθυστερήσεις σε πελάτες, βλάβες οχημάτων κλπ. Η υπηρεσία iTrack Best Route σου δίνει τη δυνατότητα να αναδρομολογείς τα οχήματα σου με βάση τις νέες συνθήκες και μάλιστα σε ελάχιστο χρόνο. Επιπλέον, τα νέα δρομολόγια που προκύπτουν λαμβάνουν υπόψη τις τρέχουσες κυκλοφοριακές συνθήκες (κίνηση, κλειστοί δρόμοι κλπ) με αποτέλεσμα το σύστημα να δίνει ρεαλιστικούς χρόνους άφιξης (ETAs) ανά σημείο. Με αυτόν τον τρόπο αποκτάς μεγαλύτερο έλεγχο και σιγουριά για την εξέλιξη των δρομολογίων της ημέρας, ενώ παράλληλα μπορείς να είσαι πιο ακριβής στους χρόνους άφιξης που δίνεις στους πελάτες σου, κάτι το οποίο σίγουρα θα εκτιμήσουν.

 
 

Αποστολή Δρομολογίων και Αναφορές Παράδοσης

Μέσα από την ειδικά σχεδιασμένη Android εφαρμογή για οδηγούς της iTrack, ο οδηγός λαμβάνει στο Smartphone ή Tablet του οχήματος τα δρομολόγια της ημέρας. Μάλιστα ενημερώνεται άμεσα για κάθε αλλαγή στο πρόγραμμα του. Επιπλέον, η εφαρμογή ζητά από τον οδηγό να επιβεβαιώσει την παράδοση ή την εκτέλεση της εργασίας για κάθε σημείο που επισκέπτεται. Η πληροφορία αυτή συλλέγεται από την υπηρεσία iTrack Best Route και παρουσιάζεται μέσα από ειδική οθόνη Live ενημέρωσης, ώστε να γνωρίζεις ανά πάσα στιγμή την εξέλιξη των εργασιών της ημέρας και να παρεμβαίνεις εγκαίρως, όταν χρειάζεται.

Χαμηλότερα κόστη – Μειωμένες εκπομπές CO2

Οι προηγμένοι μαθηματικοί αλγόριθμοι της υπηρεσίας iTrack Best Route δεν αρκούνται στο να βρούν μια λύση που να σέβεται τους περιορισμούς μιας δρομολόγησης. Αναζητούν και βρίσκουν πάντα την βέλτιστη λύση, δηλαδή εκείνη που ελαχιστοποιεί το συνολικό κόστος δρομολόγησης για την εταιρεία σου. Λαμβάνονται υπόψη ένα πλήθος παραγόντων κόστους, ειδικά παραμετροποιημένοι για τον στόλο και τους οδηγούς σου, με αποτέλεσμα το σύστημα να παράγει κάθε φορά διαδρομές χαμηλού κόστους αλλά και χαμηλών ρύπων.

 

Διασύνδεση με τα Επιχειρησιακά σας Συστήματα

Γνωρίζουμε καλά ότι ένα σύστημα είναι επιτυχημένο μόνο όταν είναι ενοποιημένο με τα υπόλοιπα πληροφοριακά συστήματα μιας επιχείρησης. Οι εξειδικευμένοι προγραμματιστές μας αναλαμβάνουν τη διασύνδεση με τις υφιστάμενες λύσεις πληροφορικής, που διαθέτει η επιχείρηση σας (ERP, TMS, in-house, κλπ).

Γιατί να επιλέξεις την iTrack;

Παρακάτω δίνονται οι 3 βασικότεροι λόγοι για τους οποίους σήμερα οι περισσότερες Ελληνικές εταιρείες επιλέγουν και εμπιστεύονται την iTrack.

  1. Η υψηλή τεχνογνωσία και εμπειρία της iTrack σε μεγάλα έργα, εγγυάται ένα αξιόπιστο και κερδοφόρο αποτέλεσμα για την επιχείρησή σας. Μεγάλες εταιρείες, όπως η Hertz, Nestle, Interamerican αλλά και πολλοί Δήμοι της χώρας έχουν ήδη εμπιστευτεί την iTrack για τις επιχειρησιακές τους ανάγκες.
  2. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, οι υπηρεσίες τηλεματικής γίνονται προσιτές σε όλες τις επιχειρήσεις ανεξαρτήτως μεγέθους. Με επιδότηση που φτάνει έως και το 100% του εξοπλισμού τώρα όλοι μπορούν να απολαύσουν τις iTrack υπηρεσίες.
  3. Η iTrack είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρεία και ως εκ τούτου δεν έχει καμία τεχνική ή διοικητική εξάρτηση από εταιρείες του εξωτερικού. Μπορείτε λοιπόν να είστε βέβαιοι, ότι ανά πάσα στιγμή θα λαμβάνετε άμεση και πλήρη τεχνική υποστήριξη από το εξειδικευμένο προσωπικό μας, χωρίς τη διαμεσολάβηση τρίτων. Κάθε εταιρεία που επιλέγει την iTrack θεωρείται από εμάς ένας μακροχρόνιος συνεργάτης και όχι απλά συνδρομητής.

Περισσότερες από 600 επιχειρήσεις χρησιμοποιούν ήδη
τις υπηρεσίες της iTrack για εξοικονόμηση, αυτοματοποίηση και ασφάλεια


Μάθετε περισσότερα
Μιλήστε με έναν ειδικό για να σας εξηγήσει απλά και κατανοητά όλες τις λεπτομέρειες για τα iTrack προϊόντα.

 


Δοκιμάστε το
Κλείστε ραντεβού με έναν εκπρόσωπο μας και δείτε πως τα iTrack προϊόντα μπορούν να βοηθήσουν την επιχείρηση σας στην πράξη.

 


Γίνετε Συνεργάτες
Αφήστε μας τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να διερευνήσουμε από κοινού τυχόν συνεργασίες.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Ενημέρωση & Παραγγελίες (Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00 – 16:00): 211-715-8305

Τεχνική Υποστήριξη (Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00 – 16:00): 211-715-8690

Fax: 211-715-8689

Έδρα: Λ.Κηφισού 59, Αγ. Ι. Ρέντης, 18233

email: info@itrack.gr

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ