Ψυχρή Αλυσίδα

iTrack
Cold Chain

Αυτοματοποιημένη Διαχείριση Ψυχρής Αλυσίδας

Αυτοματοποιημένη Καταγραφή Θερμοκρασιών

Η νέα υπηρεσία iTrack Cold Chain, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, κάνει εφικτή την πλήρη αυτοματοποίηση της διαδικασίας καταγραφής των θερμοκρασιών ψυχόμενων θαλάμων για τρόφιμα και φάρμακα. Καταργεί τις χειροκίνητες και χρονοβόρες διαδικασίες ανάκτησης των θερμοκρασιακών μετρήσεων από τα γνωστά καταγραφικά (loggers). Χρησιμοποιεί ασύρματους, διακριβωμένους αισθητήρες θερμοκρασίας οι οποίοι μεταδίδουν συνεχώς τις μετρήσεις στους cloud servers της υπηρεσίας.

Αναφορές και Διαγράμματα Θερμοκρασίας

Η υπηρεσία συλλέγει τις θερμοκρασιακές μετρήσεις των αισθητήρων σε πιστοποιημένους servers (Amazon και Microsoft) και τις αποθηκεύει εκεί για 5 έτη. Παράλληλα, παράγει αναφορές Excel και θερμοκρασιακά διαγράμματα τα οποία αποστέλλει αυτοματοποιημένα, χωρίς διαμεσολάβηση τρίτων στο τμήμα ποιοτικού ελέγχου της επιχείρησης σου. Με τον τρόπο αυτό διασφαλίζεται η καθημερινή λήψη των θερμοκρασιακών μετρήσεων, χωρίς να χρειάζεται ούτε μια εργατοώρα επιπλέον για τη συλλογή τους και μάλιστα χωρίς να παραλείπεται κανένα σημείο μέτρησης.

Live Θερμοκρασίες και Ενημερώσεις

Ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα της υπηρεσίας iTrack Cold Chain, έναντι των κλασσικών καταγραφικών είναι ότι παρέχει άμεση εποπτεία και ενημέρωση για τις θερμοκρασίες των θαλάμων. Σου επιτρέπει να ορίζεις τα επιτρεπτά όρια θερμοκρασίας (min, max) ανά θερμόμετρο και ενημερώνει άμεσα τους υπευθύνους, με email και sms κάθε φορά που εντοπίζει υπέρβαση των θεσπισμένων ορίων.

Διακριβωμένη Υπηρεσία (ΕΣΥΔ)

Συμβατή με Πιστοποίηση FRC/ATP

Η υπηρεσία iTrack Cold Chain είναι διακριβωμένη από άκρο σε άκρο, από ειδικό εργαστήριο, διαπιστευμένο από το ΕΣΥΔ. Μάλιστα, είναι απολύτως φιλική στην πιστοποίηση FRC/ATP, αφού το μόνο που απαιτεί είναι η τοποθέτηση ενός ασύρματου αισθητήρα θερμοκρασίας στο θάλαμο. Οι αισθητήρες είναι αυτοκόλλητοι, ψηφιακά αυτό-ρυθμιζόμενοι και ενεργειακά αυτόνομοι για 5 ολόκληρα έτη. Ως εκ τούτου, τοποθετούνται άμεσα, με μια κίνηση, χωρίς καλωδιώσεις και τρυπήματα στους θαλάμους.

Ειδικά Σχεδιασμένο για Χιλιάδες Σημεία Μέτρησης

Μέσα από ένα απλό και εύχρηστο περιβάλλον μπορείς να αναζητήσεις τους θαλάμους που σε ενδιαφέρουν, να δεις άμεσα τις τρέχουσες θερμοκρασίες τους, τα αντίστοιχα θερμοκρασιακά διαγράμματα και τέλος να κατεβάσεις σε μορφή Excel όλες τις αποθηκευμένες τιμές των θερμοκρασιών. Η υπηρεσία iTrack Cold Chain είναι εξαρχής σχεδιασμένη για την παράλληλη παρακολούθηση εκατοντάδων χιλιάδων θαλάμων ανά λογαριασμό.

Υποστήριξη Customer Analytics και Predictive Maintenance

Οι αισθητήρες που χρησιμοποιεί η υπηρεσία iTrack Cold Chain είναι στην πράξη πολυ-αισθητήρες, που επιτρέπουν μεταξύ άλλων και την παρακολούθηση της επισκεψιμότητας του κάθε ψυγείου. Αυτό πραγματοποιείται μέσω της συνεχούς καταγραφής της κατάστασης της πόρτας του ψυγείου (ανοιχτή/κλειστή). Ως εκ τούτου, η υπηρεσία συλλέγει πέραν των θερμοκρασιών και ένα πλήθος άλλων δεδομένων, που μπορούν να αξιοποιηθούν για σκοπούς customers analytics αλλά και predictive maintenance.

Διασύνδεση με Υφιστάμενα Επιχειρησιακά Συστήματα

Γνωρίζουμε καλά ότι ένα σύστημα έχει ακόμη μεγαλύτερη αξία όταν είναι ενοποιημένο με τα υπόλοιπα πληροφοριακά συστήματα μιας επιχείρησης. Η υπηρεσία iTrack Cold Chain παρέχει ειδικές διεπαφές λογισμικού (API), τις οποίες μπορούν να αξιοποιήσουν οι προγραμματιστές για την αυτοματοποιημένη εισαγωγή των δεδομένων στα υφιστάμενα συστήματα της επιχείρησης σου (π.χ. ERP, CRM). Επιπρόσθετα, οι εξειδικευμένοι προγραμματιστές μας μπορούν να βοηθήσουν σε οποιοδήποτε επίπεδο το έργο της διασύνδεσης.

Γιατί να επιλέξεις την iTrack;

Παρακάτω δίνονται οι 3 βασικότεροι λόγοι για τους οποίους σήμερα οι περισσότερες Ελληνικές εταιρείες επιλέγουν και εμπιστεύονται την iTrack.

  1. Η υψηλή τεχνογνωσία και εμπειρία της iTrack σε μεγάλα έργα, εγγυάται ένα αξιόπιστο και κερδοφόρο αποτέλεσμα για την επιχείρησή σας. Μεγάλες εταιρείες, όπως η Hertz, Nestle, Interamerican αλλά και πολλοί Δήμοι της χώρας έχουν ήδη εμπιστευτεί την iTrack για τις επιχειρησιακές τους ανάγκες.
  2. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, οι υπηρεσίες τηλεματικής γίνονται προσιτές σε όλες τις επιχειρήσεις ανεξαρτήτως μεγέθους. Με επιδότηση που φτάνει έως και το 100% του εξοπλισμού τώρα όλοι μπορούν να απολαύσουν τις iTrack υπηρεσίες.
  3. Η iTrack είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρεία και ως εκ τούτου δεν έχει καμία τεχνική ή διοικητική εξάρτηση από εταιρείες του εξωτερικού. Μπορείτε λοιπόν να είστε βέβαιοι, ότι ανά πάσα στιγμή θα λαμβάνετε άμεση και πλήρη τεχνική υποστήριξη από το εξειδικευμένο προσωπικό μας, χωρίς τη διαμεσολάβηση τρίτων. Κάθε εταιρεία που επιλέγει την iTrack θεωρείται από εμάς ένας μακροχρόνιος συνεργάτης και όχι απλά συνδρομητής.

Περισσότερες από 600 επιχειρήσεις χρησιμοποιούν ήδη
τις υπηρεσίες της iTrack για εξοικονόμηση, αυτοματοποίηση και ασφάλεια


Μάθετε περισσότερα
Μιλήστε με έναν ειδικό για να σας εξηγήσει απλά και κατανοητά όλες τις λεπτομέρειες για τα iTrack προϊόντα.

 


Δοκιμάστε το
Κλείστε ραντεβού με έναν εκπρόσωπο μας και δείτε πως τα iTrack προϊόντα μπορούν να βοηθήσουν την επιχείρηση σας στην πράξη.

 


Γίνετε Συνεργάτες
Αφήστε μας τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να διερευνήσουμε από κοινού τυχόν συνεργασίες.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Ενημέρωση & Παραγγελίες (Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00 – 16:00): 211-715-8305

Τεχνική Υποστήριξη (Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00 – 16:00): 211-715-8690

Fax: 211-715-8689

Έδρα: Λ.Κηφισού 59, Αγ. Ι. Ρέντης, 18233

email: info@itrack.gr

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ