Αντικλεπτική Προστασία

iTrack
Car Protector

GPS Αντικλεπτικό Σύστημα Οχημάτων

Ειδικά σχεδιασμένο για Smartphones

Τώρα με τη νέα σειρά προϊόντων CarProtector300 (για αυτοκίνητα και φορτηγά) και MotoProtector100 (για μοτοσυκλέτες) μπορείς πλέον να είσαι συνεχώς Οn-Line με το όχημα σου από το κινητό σου τηλέφωνο. Μπες στο Play Store (Android) ή στο App Store (iPhone/iPad) από το κινητό σου και κατέβασε την ειδική εφαρμογή της iTrack, το iTrackPro. Δώσε τον κωδικό σου και θα είσαι συνεχώς ενήμερος με τη θέση του οχήματος σου σε πραγματικό χρόνο.

Επιπλέον, η υπηρεσία iTrackPro είναι διαθέσιμη σε όλα τα SmartPhones και Tablets μέσω του Web-Browser που διαθέτουν (Google Chrome, Firefox, Safari κ.α).

Αυτόματο Κλείδωμα

Τα CarProtector300 και MotoProtector100 είναι τα μοναδικά αντικλεπτικά συστήματα στον κόσμο που σου δίνουν τη δυνατότητα να ορίσεις το επιτρεπτό ωράριο κίνησης του οχήματος σου (π.χ. καθημερινές 07:00 έως 22:00). Εσύ δεν ασχολείσαι καθόλου με το κλείδωμα-ξεκλείδωμα του αντικλεπτικού συστήματος, αφού αυτό γίνεται αυτόματα τις ώρες και ημέρες που έχεις ορίσει.
Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο μετακινηθεί το όχημα εκτός επιτρεπτού ωραρίου, το σύστημα στέλνει άμεσα ενημέρωση με email ή SMS στο κινητό σου τηλέφωνο (ταυτόχρονη ενημέρωση σε έως και 5 διαφορετικούς αριθμούς).

Απόλυτη Ασφάλεια

Η υπηρεσία iTrack Car Protector γνωρίζει ανά πάσα στιγμή τη θέση του οχήματος. Με αυτό τον τρόπο, διασφαλίζεται ο εντοπισμός του ακόμη και στην περίπτωση, που το όχημα οδηγηθεί από τους διαρρήκτες σε κάποιο υπόγειο γκαράζ (χωρίς κάλυψη GSM/GPS) προς αποσυναρμολόγηση.
Επιπλέον, η iTrack προστασία ενεργοποιείται και απενεργοποιείται μόνο μέσω του προσωπικού σου λογαριασμού στην υπηρεσία. Δεν υπάρχει τηλεχειριστήριο προκειμένου να μην μπορεί να αντιγραφεί ή να υποκλαπεί. Όλες οι λειτουργίες τηλεχειρισμού γίνονται από το κινητό σου τηλέφωνο ή τον υπολογιστή σου.

Κλείδωσε το από το Smartphone σου

Μέσα από τις ειδικές εφαρμογές για iOS και Android κινητά, μπορείς με ένα άγγιγμα να “κλειδώσεις” τη θέση του οχήματος σου. Οποιαδήποτε στιγμή μετακινηθεί αυτό, το σύστημα θα στείλει email ή SMS στο κινητό σου, προκειμένου να σε ενημερώσει σε πραγματικό χρόνο για τη μετακίνηση.

Γεωγραφικός Περιορισμός Κίνησης

Ακόμη και αν χρειαστεί να δανείσεις το όχημα σου σε κάποιον φίλο ή συγγενή δεν χρειάζεται να ανησυχείς για το που μπορεί να πάει. Μέσα από την ειδική Web-εφαρμογή iTrackPro μπορείς να ορίσεις την επιτρεπόμενη περιοχή κίνησης του οχήματος. Εάν το όχημα σου βγεί εκτός της περιοχής που έχεις ορίσει, τότε το σύστημα θα σε ενημερώσει άμεσα με SMS ή email στο κινητό σου.

Παγκόσμια κάλυψη

Κάθε iTrack συσκευή λειτουργεί όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε ολόκληρο τον υπόλοιπο κόσμο, τόσο στη στεριά όσο και στη θάλασσα.

Προστασία μπαταρίας

Τόσο το CarProtector300 όσο και το MotoProtector100, υποστηρίζονται από το ειδικό λογισμικό της iTrack, iLPT® (iTrack Low Power Tracking). Με αυτό τον τρόπο διασφαλίζεται πλήρως η χαμηλή ζήτηση ενέργειας από την μπαταρία του οχήματος και ως εκ τούτου προστατεύεται η διάρκεια ζωής της.

Γιατί να επιλέξεις την iTrack;

Παρακάτω δίνονται οι 3 βασικότεροι λόγοι για τους οποίους σήμερα οι περισσότερες Ελληνικές εταιρείες επιλέγουν και εμπιστεύονται την iTrack.

  1. Η υψηλή τεχνογνωσία και εμπειρία της iTrack σε μεγάλα έργα, εγγυάται ένα αξιόπιστο και κερδοφόρο αποτέλεσμα για την επιχείρησή σας. Μεγάλες εταιρείες, όπως η Hertz, Nestle, Interamerican αλλά και πολλοί Δήμοι της χώρας έχουν ήδη εμπιστευτεί την iTrack για τις επιχειρησιακές τους ανάγκες.
  2. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, οι υπηρεσίες τηλεματικής γίνονται προσιτές σε όλες τις επιχειρήσεις ανεξαρτήτως μεγέθους. Με επιδότηση που φτάνει έως και το 100% του εξοπλισμού τώρα όλοι μπορούν να απολαύσουν τις iTrack υπηρεσίες.
  3. Η iTrack είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρεία και ως εκ τούτου δεν έχει καμία τεχνική ή διοικητική εξάρτηση από εταιρείες του εξωτερικού. Μπορείτε λοιπόν να είστε βέβαιοι, ότι ανά πάσα στιγμή θα λαμβάνετε άμεση και πλήρη τεχνική υποστήριξη από το εξειδικευμένο προσωπικό μας, χωρίς τη διαμεσολάβηση τρίτων. Κάθε εταιρεία που επιλέγει την iTrack θεωρείται από εμάς ένας μακροχρόνιος συνεργάτης και όχι απλά συνδρομητής.

Περισσότερες από 600 επιχειρήσεις χρησιμοποιούν ήδη
τις υπηρεσίες της iTrack για εξοικονόμηση, αυτοματοποίηση και ασφάλεια


Μάθετε περισσότερα
Μιλήστε με έναν ειδικό για να σας εξηγήσει απλά και κατανοητά όλες τις λεπτομέρειες για τα iTrack προϊόντα.

 


Δοκιμάστε το
Κλείστε ραντεβού με έναν εκπρόσωπο μας και δείτε πως τα iTrack προϊόντα μπορούν να βοηθήσουν την επιχείρηση σας στην πράξη.

 


Γίνετε Συνεργάτες
Αφήστε μας τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να διερευνήσουμε από κοινού τυχόν συνεργασίες.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Ενημέρωση & Παραγγελίες (Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00 – 16:00): 211-715-8305

Τεχνική Υποστήριξη (Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00 – 16:00): 211-715-8690

Fax: 211-715-8689

Έδρα: Λ.Κηφισού 59, Αγ. Ι. Ρέντης, 18233

email: info@itrack.gr

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ