IoT Logistics

iTrack
Smart Assets

Παρακολούθηση Logistics με Τεχνολογίες IoT

Τι ακριβώς σημαίνει

Μέχρι σήμερα είχαμε τη δυνατότητα να παρακολουθούμε μέσω GPS μόνο μεγάλα αντικείμενα όπως αυτοκίνητα και φορτηγά. Η νέα τεχνολογία iTrack Everything© επιτρέπει πλέον τη συνεχή παρακολούθηση πολύ μικρότερων αντικείμενων όπως: παλετοκιβώτια, flight cases, καρότσια μεταφοράς, ισοθερμικά κουτιά αλλά και φορητό εξοπλισμό όπως μετρητικά όργανα, laptop, κάμερες κλπ.

Τι καλύπτει ο όρος “παρακολούθηση”

Καταρχάς, καλύπτει τον live εντοπισμό της θέσης του κάθε αντικειμένου, ανεξάρτητα αν αυτό βρίσκεται καθοδόν σε ένα φορτηγό, σε μια αποθήκη ή στις εγκαταστάσεις του πελάτη. Όμως η παρακολούθηση δεν σταματά στη θέση. Επεκτείνεται στη δυνατότητα καταγραφής των περιβαλλοντικών συνθηκών (θερμοκρασία, πίεση, υγρασία, φωτισμός, κλπ) και της χρήσης του κάθε asset (ανίχνευση ανατροπής, χτυπημάτων, καταγραφή διάρκειας χρήσης, κλπ).

Επένδυση με Υψηλό ROI

Για πρώτη φορά δίνεται η δυνατότητα στις επιχειρήσεις να ελέγχουν πλήρως, από άκρο-σε-άκρο την εφοδιαστική τους αλυσίδα και τις λειτουργίες logistics. Η τεχνολογία των barcode scanners δεν μπορεί να καταγράφει συνεχώς τη θέση των assets, ούτε τις συνθήκες κάτω από τις οποίες αυτά μεταφέρονται, αποθηκεύονται ή χρησιμοποιούνται. Αντίθετα, η υπηρεσία iTrack Smart Assets παρέχει αυτά τα πολύτιμα δεδομένα, επιτρέποντας τη λήψη καλύτερων αποφάσεων με άμεσα κέρδη σε χρόνο και χρήμα.

Πως λειτουργεί

Σε κάθε αντικείμενο που επιθυμούμε να παρακολουθήσουμε επικολλάμε έναν ασύρματο μικρο-αισθητήρα, παρόμοιο με τις ετικέτες των barcodes. Οι μικρο-αισθητήρες ποικίλουν σε λειτουργίες και μέγεθος, δεν χρειάζονται φόρτιση και μπορούν να λειτουργούν αυτόνομα από 2 έως και 10 έτη. Ανάλογα με τις ανάγκες παρακολούθησης της εκάστοτε εφαρμογής (φορτηγά, τρένα, πλοία, αποθήκες, καταστήματα, κ.α.) η τεχνολογία iTrack Everything σχηματίζει ένα ευρύ δίκτυο ΙοΤ που παρακολουθεί ανά πάσα στιγμή τα assets.

Διασύνδεση με Υφιστάμενα Επιχειρησιακά Συστήματα

Γνωρίζουμε καλά ότι ένα σύστημα έχει ακόμη μεγαλύτερη αξία όταν είναι ενοποιημένο με τα υπόλοιπα πληροφοριακά συστήματα μιας επιχείρησης. Η υπηρεσία iTrack Smart Assets παρέχει ειδικές διεπαφές λογισμικού (API), τις οποίες μπορούν να αξιοποιήσουν οι προγραμματιστές για την αυτοματοποιημένη εισαγωγή των δεδομένων στα υφιστάμενα συστήματα της επιχείρησης σου (π.χ. ERP, CRM). Επιπρόσθετα, οι εξειδικευμένοι προγραμματιστές μας μπορούν να βοηθήσουν σε οποιοδήποτε επίπεδο το έργο της διασύνδεσης.

Γιατί να επιλέξεις την iTrack;

Παρακάτω δίνονται οι 3 βασικότεροι λόγοι για τους οποίους σήμερα οι περισσότερες Ελληνικές εταιρείες επιλέγουν και εμπιστεύονται την iTrack.

  1. Η υψηλή τεχνογνωσία και εμπειρία της iTrack σε μεγάλα έργα, εγγυάται ένα αξιόπιστο και κερδοφόρο αποτέλεσμα για την επιχείρησή σας. Μεγάλες εταιρείες, όπως η Hertz, Nestle, Interamerican αλλά και πολλοί Δήμοι της χώρας έχουν ήδη εμπιστευτεί την iTrack για τις επιχειρησιακές τους ανάγκες.
  2. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, οι υπηρεσίες τηλεματικής γίνονται προσιτές σε όλες τις επιχειρήσεις ανεξαρτήτως μεγέθους. Με επιδότηση που φτάνει έως και το 100% του εξοπλισμού τώρα όλοι μπορούν να απολαύσουν τις iTrack υπηρεσίες.
  3. Η iTrack είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρεία και ως εκ τούτου δεν έχει καμία τεχνική ή διοικητική εξάρτηση από εταιρείες του εξωτερικού. Μπορείτε λοιπόν να είστε βέβαιοι, ότι ανά πάσα στιγμή θα λαμβάνετε άμεση και πλήρη τεχνική υποστήριξη από το εξειδικευμένο προσωπικό μας, χωρίς τη διαμεσολάβηση τρίτων. Κάθε εταιρεία που επιλέγει την iTrack θεωρείται από εμάς ένας μακροχρόνιος συνεργάτης και όχι απλά συνδρομητής.

Περισσότερες από 600 επιχειρήσεις χρησιμοποιούν ήδη
τις υπηρεσίες της iTrack για εξοικονόμηση, αυτοματοποίηση και ασφάλεια


Μάθετε περισσότερα
Μιλήστε με έναν ειδικό για να σας εξηγήσει απλά και κατανοητά όλες τις λεπτομέρειες για τα iTrack προϊόντα.

 


Δοκιμάστε το
Κλείστε ραντεβού με έναν εκπρόσωπο μας και δείτε πως τα iTrack προϊόντα μπορούν να βοηθήσουν την επιχείρηση σας στην πράξη.

 


Γίνετε Συνεργάτες
Αφήστε μας τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να διερευνήσουμε από κοινού τυχόν συνεργασίες.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Ενημέρωση & Παραγγελίες (Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00 – 16:00): 211-715-8305

Τεχνική Υποστήριξη (Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00 – 16:00): 211-715-8690

Fax: 211-715-8689

Έδρα: Λ.Κηφισού 59, Αγ. Ι. Ρέντης, 18233

email: info@itrack.gr

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ