Διαχείριση Οχημάτων

iTrack
Business Fleet

GPS Διαχείριση Εταιρικών Οχημάτων

Έλεγχος Οχημάτων και Οδηγών

από όπου και αν βρίσκεσαι

Η ιστοσελίδα του iTrack.gr αλλά και τα ειδικά Apps για Android και iOS συσκευές σου επιτρέπουν, ανά πάσα στιγμή και από όπου κι αν βρίσκεσαι να βλέπεις τη θέση των οχημάτων σου σε χάρτες Google Maps. Με τη βοήθεια ειδικών ενδείξεων, θα διακρίνεις εύκολα τα σταθμευμένα από τα εν κινήσει οχήματα, τον τύπο του οχήματος, τους πελάτες από τους οποίους διέρχονται, ακόμη και την κίνηση των δρόμων γύρω από κάθε όχημα.

Κλοπή Καυσίμου

Ανακάλυψε το και Λάβε τα Μέτρα σου

To iTrack Business Fleet, είναι το μοναδικό σύστημα παρακολούθησης Εισροών-Εκροών καυσίμου για οχήματα. Ακόμη λοιπόν και αν το πρατήριο υγρών καυσίμων έχει “πειραγμένες αντλίες” ή ο οδηγός αφαιρεί καύσιμο από το όχημα ή εφοδιάζει το προσωπικό του όχημα με την κάρτα καυσίμων της εταιρείας σου, εσύ θα είσαι σε θέση να το ανακαλύψεις άμεσα και να λάβεις τα μέτρα σου.

Το iTrack Business Fleet λειτουργεί πάντα, ανεξάρτητα από το πως, το πότε και από ποιον διαπράττεται η κλοπή καυσίμου.

Αναφορές και Δείκτες Απόδοσης

(KPI)

Το iTrack Business Fleet αποθηκεύει τα δεδομένα κίνησης των οχημάτων σου για 5 έτη και αναπαριστά στο Google Maps τις διαδρομές τους για τις ημερομηνίες που επιθυμείς. Επίσης, παράγει αυτοματοποιημένα αναφορές Excel και τις αποστέλλει μέσω email στα στελέχη της επιχείρησης σου, χωρίς αυτά να χρειάζεται να χρησιμοποιούν το σύστημα. Χρόνοι και τοποθεσίες έναρξης-λήξης των δρομολογίων, χρόνοι στάσης-στάθμευσης σε πελάτες, διάρκεια οδήγησης και χρήση οχημάτων ανά οδηγό είναι ορισμένες από τις πληροφορίες των αναφορών που διαμορφώνουν τους δείκτες KPI της επιχείρησης σου.

Το iTrack Business Fleet είναι 100% συμβατό με το SAP για την ανταλλαγή πληροφοριών και την πλήρη διαλειτουργικότητα των δύο συστημάτων.

Ηλεκτρονικός Σύμβουλος Δρομολόγησης

(Routing)

Η σωστή δρομολόγηση εξοικονομεί πολλά χρήματα σε καύσιμα και εργατοώρες. Ικανοί και έμπειροι ανθρώποι σχεδιάζουν τα δρομολόγια των οχημάτων της επιχείρησης σε καθημερινή βάση. Το iTrack Business Fleet αποτελεί τον καθημερινό και αξιόπιστο σύμβουλο τους. Προτείνει το βέλτιστο δρομολόγιο, ενώ ταυτόχρονα επιτρέπει στο χρήστη να ορίσει εκείνος τη διαδοχή των επισκέψεων, να δοκιμάσει πολλές εναλλακτικές και να αποφασίσει για την καλύτερη με βάση τους εκτιμώμενους χρόνους άφιξης (ETA) και τις αποστάσεις.

Αυτοματοποιημένη Αποστολή Δρομολογίων

(Dispatching)

Το iTrack Business Fleet επιτρέπει την αυτοματοποιημένη αποστολή του προγραμματισμένου δρομολογίου στα κινητά των οδηγών. Επίσης επιτρέπει την εισαγωγή εμβόλιμων επισκέψεων στα προγραμματισμένα δρομολόγια και την αποστολή σχετικών ενημερώσεων στους οδηγούς. Ελαχιστοποιείται έτσι η ανάγκη για συνεχή επικοινωνία με τους οδηγούς, μειώνονται οι εργατοχρόνοι του προσωπικού διαχείρισης των οδηγών, τα κόστη κινητής τηλεφωνίας, ενώ παράλληλα βελτιώνεται η οδική ασφάλεια και αποφεύγονται τα πρόστιμα για χρήση κινητού κατά την οδήγηση.

Διαχείριση Συντηρήσεων για Πρόληψη Ζημιών και Εξοικονόμηση Καυσίμων

Η αδυναμία ορθής και έγκαιρης εκτέλεσης των συντηρήσεων έχει ως συνέπεια ελλιπώς συντηρημένα οχήματα, με υψηλές καταναλώσεις και αυξημένο κίνδυνο απρόβλεπτων ζημιών. Το iTrack Business Fleet αυτοματοποιεί πλήρως τις συντηρήσεις των οχημάτων. Σε ενημερώνει τακτικά με email για τα οχήματα που πρέπει να επισκεφτούν το συνεργείο καθώς και για τις προγραμματισμένες εργασίες συντήρησης ανά όχημα. Επιπλέον αναλαμβάνει και την κοστολογική διαχείριση των συντηρήσεων αποθηκεύοντας το πλήρες ιστορικό τους.

Η Γρήγορη Οδήγηση Κοστίζει

Βάλε Κανόνες και Κέρδισε

Το πρόσθετο κόστος της γρήγορης οδήγησης σε καύσιμα κυμαίνεται από 20% έως και 40%, ανάλογα με το όχημα και τον οδηγό. Αν συνυπολογιστεί και το επιπλέον κόστος συντήρησης λόγω αυξημένων φθορών, γίνεται αντιληπτό ότι η γρήγορη οδήγηση κοστίζει πολύ ακριβά σε μια επιχείρηση. Το iTrack Business Fleet σου προσφέρει τη δυνατότητα να εντοπίσεις άμεσα και στη συνέχεια να επιλύσεις φαινόμενα γρήγορης και ακραίας οδήγησης στην επιχείρηση σου.

Ασφάλεια Φορτίων

Kατά τη Μεταφορά

Τώρα με τις νέες μικροσυσκευές ραδιο-αναγνώρισης φορτίων iTrack Cargo, μπορείς να είσαι σίγουρος ότι τα προϊόντα, τα εργαλεία και ο εξοπλισμός σου βρίσκονται στο σωστό όχημα, ενώ το iTrack Business Fleet θα σε ενημερώνει με email και SMS κάθε φορά που αυτά ξεφορτώνονται. Ταυτόχρονα, θα μπορείς να τα εντοπίζεις στο χάρτη Google Maps ανά πάσα στιγμή και να έχεις το πλήρες ιστορικό της διακίνησης τους.

Το Idling Κοστίζει

Όποιος το Ελέγχει Κερδίζει

Υπάρχουν οδηγοί που μένουν στο όχημα τους για ώρες, αναμένοντας το επόμενο ραντεβού τους με ανοιχτό το air-condition και βέβαια τον κινητήρα. Η κατάσταση αυτή ονομάζεται Idling και επιβαρύνει δραματικά την κατανάλωση καυσίμου. Σύμφωνα με την παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία, ένα όχημα οποιουδήποτε μεγέθους, για κάθε 1 ώρα σε κατάσταση Idling καταναλώνει περίπου τόσο καύσιμο όσο θα κατανάλωνε για να διανύσει μια απόσταση 40 km.

Το iTrack Business Fleet παρακολουθεί συνεχώς την κατάσταση της μηχανής, μετρά με ακρίβεια τη διάρκεια του Idling για κάθε όχημα και σε ενημερώνει άμεσα με email και SMS στις περιπτώσεις καταχρήσεων.

Προστασία Οχήματος και Ασφάλεια Οδηγού

Το iTrack Business Fleet σε ενημερώνει άμεσα με SMS και eMail σε περίπτωση κλοπής του οχήματος. Μάλιστα, διασυνδέεται με 24ωρο κέντρο λήψης σημάτων (Security) για απόλυτη προστασία. Επίσης, υποστηρίζει ενσύρματα και ασύρματα κουμπιά πανικού (SOS) τα οποία τοποθετούνται στο όχημα. Εφόσον καταστεί ανάγκη, οι επιβάτες μπορούν να πατήσουν το κουμπί για να ενημερωθεί άμεσα ο υπεύθυνος ασφαλείας της εταιρείας σου ή το 24ωρο κέντρο λήψης σημάτων.

Διαχείριση Ψυχρής Αλυσίδας

Kατά τη Μεταφορά

Το iTrack Business Fleet καταγράφει συνεχώς τη θερμοκρασία των θαλάμων ψύξης και σε ενημερώνει άμεσα με email και SMS σε περίπτωση υπέρβασης. Μάλιστα, αποθηκεύει τα θερμοκρασιακά δεδομένα με χρονοσφραγίδες για 5 ολόκληρα έτη. Παράγει διαγράμματα θερμοκρασίας και αναφορές Excel, αυτοματοποιημένες για αποστολή μέσω email στα στελέχη του ποιοτικού ελέγχου της εταιρείας σου, χωρίς αυτά να χρειάζεται να χρησιμοποιούν το σύστημα.

Καταργεί τις παλιές μεθόδους με τα USB καταγραφικά (loggers) και τις χρονοβόρες διαδικασίες ανάγνωσης τους.

Διασύνδεση με Υφιστάμενα Επιχειρησιακά Συστήματα

Γνωρίζουμε καλά ότι ένα σύστημα έχει ακόμη μεγαλύτερη αξία όταν είναι ενοποιημένο με τα υπόλοιπα πληροφοριακά συστήματα μιας επιχείρησης. Η υπηρεσία iTrack Business Fleet παρέχει ειδικές διεπαφές λογισμικού (API), τις οποίες μπορούν να αξιοποιήσουν οι προγραμματιστές για την αυτοματοποιημένη εισαγωγή των δεδομένων στα υφιστάμενα συστήματα της επιχείρησης σου (π.χ. ERP, CRM). Επιπρόσθετα, οι εξειδικευμένοι προγραμματιστές μας μπορούν να βοηθήσουν σε οποιοδήποτε επίπεδο το έργο της διασύνδεσης.

Γιατί να επιλέξεις την iTrack;

Παρακάτω δίνονται οι 3 βασικότεροι λόγοι για τους οποίους σήμερα οι περισσότερες Ελληνικές εταιρείες επιλέγουν και εμπιστεύονται την iTrack.

  1. Η υψηλή τεχνογνωσία και εμπειρία της iTrack σε μεγάλα έργα, εγγυάται ένα αξιόπιστο και κερδοφόρο αποτέλεσμα για την επιχείρησή σας. Μεγάλες εταιρείες, όπως η Hertz, Nestle, Interamerican αλλά και πολλοί Δήμοι της χώρας έχουν ήδη εμπιστευτεί την iTrack για τις επιχειρησιακές τους ανάγκες.
  2. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, οι υπηρεσίες τηλεματικής γίνονται προσιτές σε όλες τις επιχειρήσεις ανεξαρτήτως μεγέθους. Με επιδότηση που φτάνει έως και το 100% του εξοπλισμού τώρα όλοι μπορούν να απολαύσουν τις iTrack υπηρεσίες.
  3. Η iTrack είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρεία και ως εκ τούτου δεν έχει καμία τεχνική ή διοικητική εξάρτηση από εταιρείες του εξωτερικού. Μπορείτε λοιπόν να είστε βέβαιοι, ότι ανά πάσα στιγμή θα λαμβάνετε άμεση και πλήρη τεχνική υποστήριξη από το εξειδικευμένο προσωπικό μας, χωρίς τη διαμεσολάβηση τρίτων. Κάθε εταιρεία που επιλέγει την iTrack θεωρείται από εμάς ένας μακροχρόνιος συνεργάτης και όχι απλά συνδρομητής.

Περισσότερες από 600 επιχειρήσεις χρησιμοποιούν ήδη
τις υπηρεσίες της iTrack για εξοικονόμηση, αυτοματοποίηση και ασφάλεια


Μάθετε περισσότερα
Μιλήστε με έναν ειδικό για να σας εξηγήσει απλά και κατανοητά όλες τις λεπτομέρειες για τα iTrack προϊόντα.

 


Δοκιμάστε το
Κλείστε ραντεβού με έναν εκπρόσωπο μας και δείτε πως τα iTrack προϊόντα μπορούν να βοηθήσουν την επιχείρηση σας στην πράξη.

 


Γίνετε Συνεργάτες
Αφήστε μας τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να διερευνήσουμε από κοινού τυχόν συνεργασίες.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Ενημέρωση & Παραγγελίες (Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00 – 16:00): 211-715-8305

Τεχνική Υποστήριξη (Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00 – 16:00): 211-715-8690

Fax: 211-715-8689

Έδρα: Λ.Κηφισού 59, Αγ. Ι. Ρέντης, 18233

email: info@itrack.gr

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ