Διαχείριση Προσωπικού

iTrack
Mobile Worker

GPS Διαχείριση Εξωτερικών Υπαλλήλων

Σε Ποιους Απευθύνεται

Η υπηρεσία iTrack Mobile Worker είναι ιδανική για κάθε επιχείρηση με εξωτερικούς υπαλλήλους ανεξαρτήτως αντικειμένου. Ταυτόχρονα, η υπηρεσία είναι ειδικά σχεδιασμένη για να καλύψει τις εξειδικευμένες ανάγκες των επιχειρήσεων με φύλακες ασφαλείας (security), τεχνικούς κτιριακών εγκαταστάσεων, καθαρίστριες, διανομείς (delivery), πωλητές, επιθεωρητές, τεχνικούς εργοταξίων και τουριστικούς συνοδούς.

Θέση Υπαλλήλων σε Πραγματικό Χρόνο

από όπου και αν βρίσκεσαι

Η ιστοσελίδα του iTrack.gr αλλά και τα ειδικά Apps για Android και iOS συσκευές σου επιτρέπουν, ανά πάσα στιγμή και από όπου κι αν βρίσκεσαι να βλέπεις τη θέση των υπαλλήλων σου σε χάρτες Google Maps. Το μόνο που χρειάζεται είναι ο κάθε υπάλληλος να φέρει πάνω του ένα Android smartphone με εγκατεστημένη την ειδική εφαρμογή της υπηρεσίας iTrack Mobile Worker.

Μάθε περισσότερα

Αυτόματη Καταγραφή της Έναρξης και Λήξης των Εργασιών

Η υπηρεσία iTrack Mobile Worker καταγράφει αυτόματα και με ακρίβεια το χρόνο και την τοποθεσία έναρξης και λήξης μιας εργασίας. Η καταγραφή βασίζεται στην τοποθεσία του υπαλλήλου και αφορά τις επιχειρήσεις, που ως έναρξη και λήξη εργασίας θεωρούν την άφιξη και αναχώρηση αντίστοιχα, του υπαλλήλου από συγκεκριμένα γεωγραφικά σημεία (π.χ. πελάτες). Παράλληλα, το σύστημα σε ενημερώνει άμεσα, με email και sms για κάθε επίσκεψη-αναχώρηση των υπαλλήλων από τους πελάτες σου.

Επιβεβαίωση Εκτέλεσης Εργασίας από τον Υπάλληλο

Για τις επιχειρήσεις που απαιτούν την επιβεβαίωση εκτέλεσης μια εργασίας από τον ίδιο τον υπάλληλο, αναλαμβάνει δράση το ειδικό App του iTrack Mobile Worker. Μέσα από απλές φόρμες στο κινητό, ο υπάλληλος επιλέγει την εργασία που ολοκλήρωσε, προσθέτει τα σχόλια του και πατάει το κουμπί “Αποστολή”. Αμέσως εσύ λαμβάνεις ενημέρωση για την ολοκλήρωση την εργασίας του μαζί με τα σχετικά σχόλια.

Αναφορές και Μισθοδοσία Προσωπικού

Το iTrack Mobile Worker αποθηκεύει την κίνηση των υπαλλήλων σου για 5 έτη και αναπαριστά στο Google Maps τις διαδρομές τους για τις ημερομηνίες που επιθυμείς. Επίσης, παράγει αναφορές Excel, συμβατές με SAP και αυτοματοποιημένες για αποστολή μέσω email στους υπευθύνους. Δεδομένα όπως, χρόνοι και τοποθεσίες έναρξης-λήξης εργασιών και διάρκεια ανά εργασία μπορούν να τροφοδοτούν αυτόματα και καθημερινά το σύστημα μισθοδοσίας της επιχείρησης σου.

Προστασία και Ασφάλεια Προσωπικού

Το iTrack Mobile Worker ενημερώνει άμεσα με SMS και email, στην περίπτωση που εξωτερικός υπάλληλος σου βρεθεί σε κατάσταση ανάγκης. Ασύρματα κουμπιά πανικού (SOS) στο μπρελόκ του προσωπικού και αυτόματη αναγνώριση έκτακτης κατάστασης (π.χ αδικαιολόγητη ακινησία κινητού) ενεργοποιούν τις άμεσες ενημερώσεις. Μάλιστα, το iTrack Mobile Worker μπορεί να διασυνδεθεί με 24ωρο κέντρο λήψης σημάτων (Security) για την απόλυτη προστασία και ασφάλεια των εργαζομένων σου.

Χρονοπρογραμματισμός Εργασιών και Δρομολόγηση Υπαλλήλων

Ο σωστός προγραμματισμός των εργασιών και η βέλτιστη δρομολόγηση στα σημεία εργασίας εξοικονομούν εργατοώρες και καύσιμα, ενώ βελτιώνουν σημαντικά την ποιότητα εξυπηρέτησης των πελατών σου. Το iTrack Mobile Worker αποτελεί τον καθημερινό και αξιόπιστο σύμβουλο σου για όλα τα παραπάνω. Προτείνει το βέλτιστο δρομολόγιο, ενώ ταυτόχρονα επιτρέπει να ορίσεις εσύ τη διαδοχή των επισκέψεων, να δοκιμάσεις πολλές εναλλακτικές και να αποφασίσεις για την καλύτερη, με βάση τους εκτιμώμενους χρόνους άφιξης (ETA) και τις αποστάσεις.

Ανάθεση και Αποστολή Εργασιών στους Υπαλλήλους

Το iTrack Mobile Worker επιτρέπει την αυτοματοποιημένη αποστολή των προγραμματισμένων εργασιών και δρομολογίων στα κινητά των υπαλλήλων. Επίσης επιτρέπει την ανάθεση εμβόλιμων εργασιών και αποστολή σχετικών ενημερώσεων στο αντίστοιχο προσωπικό. Ελαχιστοποιείται έτσι η ανάγκη για συνεχή τηλεφωνική επικοινωνία, μειώνονται οι εργατοχρόνοι για τη διαχείριση εργασιών και υπαλλήλων, τα κόστη κινητής τηλεφωνίας, ενώ παράλληλα βελτιώνεται η οδική ασφάλεια και αποφεύγονται τα πρόστιμα για χρήση κινητού κατά την οδήγηση.

Διασφάλισε Πλήρως την Εκτέλεση των Εργασιών

Υπάρχουν υπάλληλοι (π.χ. ασφαλείας, καθαρισμού, επιθεωρήσεων) με αποστολή να προσφέρουν υπηρεσίες σε πολλούς διαφορετικούς χώρους εντός κτιρίων. Ωστόσο, υπάρχουν περιπτώσεις όπου δεν επισκέπτονται καν ορισμένους από τους χώρους, δηλώνοντας ψευδώς ότι έχουν ολοκληρώσει τις εργασίες τους. Αποτέλεσμα είναι η παροχή χαμηλής ποιότητας υπηρεσιών, που μπορεί να σου κοστίσει ακόμη και την απώλεια πελατών. Με τη νέα τεχνολογία iTrack Check-In, μπορείς πλέον να είσαι 100% σίγουρος ότι αυτό δεν θα ξανασυμβεί.

Διασύνδεση με Υφιστάμενα Επιχειρησιακά Συστήματα

Γνωρίζουμε καλά ότι ένα σύστημα έχει ακόμη μεγαλύτερη αξία όταν είναι ενοποιημένο με τα υπόλοιπα πληροφοριακά συστήματα μιας επιχείρησης. Η υπηρεσία iTrack Mobile Worker παρέχει ειδικές διεπαφές λογισμικού (API), τις οποίες μπορούν να αξιοποιήσουν οι προγραμματιστές για την αυτοματοποιημένη εισαγωγή των δεδομένων στα υφιστάμενα συστήματα της επιχείρησης σου (π.χ. ERP, CRM). Επιπρόσθετα, οι εξειδικευμένοι προγραμματιστές μας μπορούν να βοηθήσουν σε οποιοδήποτε επίπεδο το έργο της διασύνδεσης.

Γιατί να επιλέξεις την iTrack;

Παρακάτω δίνονται οι 3 βασικότεροι λόγοι για τους οποίους σήμερα οι περισσότερες Ελληνικές εταιρείες επιλέγουν και εμπιστεύονται την iTrack.

  1. Η υψηλή τεχνογνωσία και εμπειρία της iTrack σε μεγάλα έργα, εγγυάται ένα αξιόπιστο και κερδοφόρο αποτέλεσμα για την επιχείρησή σας. Μεγάλες εταιρείες, όπως η Hertz, Nestle, Interamerican αλλά και πολλοί Δήμοι της χώρας έχουν ήδη εμπιστευτεί την iTrack για τις επιχειρησιακές τους ανάγκες.
  2. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, οι υπηρεσίες τηλεματικής γίνονται προσιτές σε όλες τις επιχειρήσεις ανεξαρτήτως μεγέθους. Με επιδότηση που φτάνει έως και το 100% του εξοπλισμού τώρα όλοι μπορούν να απολαύσουν τις iTrack υπηρεσίες.
  3. Η iTrack είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρεία και ως εκ τούτου δεν έχει καμία τεχνική ή διοικητική εξάρτηση από εταιρείες του εξωτερικού. Μπορείτε λοιπόν να είστε βέβαιοι, ότι ανά πάσα στιγμή θα λαμβάνετε άμεση και πλήρη τεχνική υποστήριξη από το εξειδικευμένο προσωπικό μας, χωρίς τη διαμεσολάβηση τρίτων. Κάθε εταιρεία που επιλέγει την iTrack θεωρείται από εμάς ένας μακροχρόνιος συνεργάτης και όχι απλά συνδρομητής.

Περισσότερες από 600 επιχειρήσεις χρησιμοποιούν ήδη
τις υπηρεσίες της iTrack για εξοικονόμηση, αυτοματοποίηση και ασφάλεια


Μάθετε περισσότερα
Μιλήστε με έναν ειδικό για να σας εξηγήσει απλά και κατανοητά όλες τις λεπτομέρειες για τα iTrack προϊόντα.

 


Δοκιμάστε το
Κλείστε ραντεβού με έναν εκπρόσωπο μας και δείτε πως τα iTrack προϊόντα μπορούν να βοηθήσουν την επιχείρηση σας στην πράξη.

 


Γίνετε Συνεργάτες
Αφήστε μας τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να διερευνήσουμε από κοινού τυχόν συνεργασίες.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Ενημέρωση & Παραγγελίες (Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00 – 16:00): 211-715-8305

Τεχνική Υποστήριξη (Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00 – 16:00): 211-715-8690

Fax: 211-715-8689

Έδρα: Λ.Κηφισού 59, Αγ. Ι. Ρέντης, 18233

email: info@itrack.gr

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ