Αρχική Εφαρμογές Υπηρεσίες Η εταιρεία Επικοινωνία e-Shop
Συσκευές iTrack
Αξεσουάρ - Αναλώσιμα
Credits υπηρεσιών
Υπηρεσίες iTrack
 
 
Συνπληρώστε το email σας για να λάβετε τις προσφορές και τα νέα της iTrack
 

iTrack007 (με 3 μήνες στην υπηρεσία iTrackPro)

Τιμή: 319,00 €
Ποσότητα:
 

Σύντομη Περιγραφή:

Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται όλα τα τηλεπικοινωνιακά κόστη (SIM) και η πρόσβαση στην υπηρεσία 24ωρης παρακολούθησης iTrackPro για 3 μήνες, συνολικής αξίας 69 ευρώ (3 μήνες x 23 ευρώ/μήνα).

Φορητό, Online Σύστημα 24ωρης Παρακολούθησης, iTrack007. Αποτελεί την πιο προηγμένη λύση της τεχνολογίας για τον συνεχή, 24ωρο εντοπισμό ανήλικων παιδιών και παρανόμων από τις διωκτικές αρχές.

ΣΥΝΕΧΩΣ ON-LINE. Το iTrack007 σε συνεργασία με την υπηρεσία 24ωρης παρακολούθησης iTrackPro, γνωρίζει ανά πάσα στιγμή τη θέση του στόχου σας. Με αυτό τον τρόπο, το iTrack007 διασφαλίζει τον εντοπισμό του στόχου σας, ακόμη και στην περίπτωση που εκείνος μεταβεί σε κάποιο υπόγειο γκαράζ ή πολυκατοικία χωρίς κάλυψη GSM/GPS.

ΕΙΔΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ IPHONE KAI ANDROID ΚΙΝΗΤΑ.  Το iTrack007 συνοδεύεται από ειδική εφαρμογή, που επιτρέπει τη συνεχή παρακολούθηση του στόχου σας από το Smartphone σας, χωρίς extra κόστος (συνεχής ανανέωση θέσης κάθε 30 δευτερόλεπτα, εφόσον ο στόχος που φέρει τη συσκευή κινείται).

ΩΡΑΡΙΟ ΚΙΝΗΣΗΣ. Μπορείτε να ορίσετε το προβλεπόμενο ωράριο κίνησης του στόχου σας. Σε περίπτωση, που για οποιοδήποτε λόγο, ο στόχος σας μετακινηθεί εκτός μιας ακτίνας 100μ και εκτός προβλεπόμενου ωραρίου, το σύστημα σας στέλνει άμεσα ενημέρωση στο κινητό σας τηλέφωνο. 

ΚΛΕΙΔΩΜΑ ΘΕΣΗΣ. Μέσα από την ειδική εφαρμογή iTrackPro του Smartphone σας μπορείτε να κλειδώσετε τη θέση του στόχου σας στο σημείο που βρίσκεται εκείνη τη στιγμή (π.χ. στο σπίτι του). Η υπηρεσία iTrackPro θα αναλάβει να σας ενημερώσει αυτόματα σε περίπτωση ανεπιθύμητης μετακίνησής του.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΣΩ SMS ΚΑΙ EMAIL. Η υπηρεσία iTrackPro σας ενημερώνει είτε με SMS στα κινητά σας (έως 4 διαφορετικούς αριθμούς) είτε με email (έως 5 διαφορετικές email διευθύνσεις). 

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΟ PersonalProtector100. Πρόκειται για την ίδια συσκευή, ρυθμισμένη να ανανεώνει αυτόματα τη θέση της κάθε 30 δευτερόλεπτα (αντί κάθε 5 λεπτά). Επιπλέον, υποστηρίζεται από την υπηρεσία iTrackPro η οποία δίνει και το πλήρες δρομολόγιο κίνησης του στόχου, με εκτυπώσιμες αναφορές θέσης και χρόνων σε μορφή excel.

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΟ iTrack007-HD. Έχει το μισό σχεδόν μέγεθος από το iTrack007-HD. Η αυτονομία του είναι μικρότερη από εκείνη του iTrack007-HD. Αντέχει σε σταγόνες νερού, αλλά δεν είναι πλήρως αδιάβροχο όπως το iTrack007-HD. Ως εκ τούτου, είναι κατάλληλο για εσωτερικούς χώρους (π.χ εντός αυτοκινήτου). 

Πατήστε εδώ για περισσότερες λεπτομέρειες.

 

On-Line Αγορά με Πιστωτική

Ασφαλής On-line αγορά με την πιστωτική σας κάρτα. 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ, για αγορές με πιστωτική άνω των 150 euro.

On-Line Παραγγελία με Αντικαταβολή

Παραγγελία και πληρωμή κατά την παραλαβή των προϊόντων με αντικαταβολή.

Τηλεφωνική Παραγγελία

Για τηλεφωνικές παραγγελίες καλέστε στο: 211-715-8305 (καθημερινά 08:00-16:00)

Εγγραφή Νέου Μέλους
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
 
 
Το καλάθι σας είναι άδειο.
 
 
 
 
Copyright © iTrack. All rights reserved