Αρχική Εφαρμογές Υπηρεσίες Η εταιρεία Επικοινωνία e-Shop
Συσκευές iTrack
Αξεσουάρ - Αναλώσιμα
Credits υπηρεσιών
Υπηρεσίες iTrack
 
 
Συνπληρώστε το email σας για να λάβετε τις προσφορές και τα νέα της iTrack
 

PersonalProtector100 (με 3 μήνες στην υπηρεσία iTrackProtector)

Τιμή: 249,00 €
Ποσότητα:
 

Σύντομη Περιγραφή:

Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται όλα τα τηλεπικοινωνιακά κόστη (SIM) και η πρόσβαση στην υπηρεσία 24ωρης προστασίας προσώπων iTrackProtector για 3 μήνες, συνολικής αξίας 29 ευρώ.

Φορητό, Online Σύστημα 24ωρης Προστασίας Προσώπων, PersonalProtector100. Αποτελεί την πιο προηγμένη λύση της τεχνολογίας για τον συνεχή, 24ωρο εντοπισμό παιδιών και ηλικιωμένων.

ΣΥΝΕΧΩΣ ON-LINE. Το PersonalProtector100 σε συνεργασία με την υπηρεσία 24ωρης προστασίας προσώπων iTrackProtector, γνωρίζει ανά πάσα στιγμή τη θέση του ανθρώπου που φέρει τη συσκευή. Με αυτό τον τρόπο, το PersonalProtector100 διασφαλίζει τον εντοπισμό του ανθρώπου σας ακόμη και στην περίπτωση, που μεταβεί σε κάποιο υπόγειο γκαράζ ή πολυκατοικία χωρίς κάλυψη GSM/GPS.

ΕΙΔΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ IPHONE KAI ANDROID ΚΙΝΗΤΑ.  Το PersonalProtector100 συνοδεύεται από ειδική εφαρμογή, που επιτρέπει τη συνεχή παρακολούθηση του ανθρώπου σας από το Smartphone σας, χωρίς extra κόστος (συνεχής ανανέωση θέσης κάθε 5 λεπτά).

ΩΡΑΡΙΟ ΚΙΝΗΣΗΣ. Μπορείτε να ορίσετε το προβλεπόμενο ωράριο κίνησης του ανθρώπου σας. Σε περίπτωση, που για οποιοδήποτε λόγο, ο άνθρωπός σας μετακινηθεί εκτός μιας ακτίνας 100μ και εκτός προβλεπόμενου ωραρίου, το σύστημα σας στέλνει άμεσα ενημέρωση στο κινητό σας τηλέφωνο. 

ΚΛΕΙΔΩΜΑ ΘΕΣΗΣ. Μέσα από την ειδική εφαρμογή iTrackPro του Smartphone σας μπορείτε να κλειδώσετε τη θέση του ανθρώπου σας στο σημείο που βρίσκεται εκείνη τη στιγμή (π.χ. στο σπίτι του). Η υπηρεσία iTrackProtector θα αναλάβει να σας ενημερώσει αυτόματα σε περίπτωση ανεπιθύμητης μετακίνησής του.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΣΩ SMS ΚΑΙ EMAIL. Η υπηρεσία iTrackProtector σας ενημερώνει είτε με SMS στα κινητά σας (έως 4 διαφορετικούς αριθμούς) είτε με email (έως 5 διαφορετικές email διευθύνσεις). 

Πατήστε εδώ για περισσότερες λεπτομέρειες.

 

On-Line Αγορά με Πιστωτική

Ασφαλής On-line αγορά με την πιστωτική σας κάρτα. 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ, για αγορές με πιστωτική άνω των 150 euro.

On-Line Παραγγελία με Αντικαταβολή

Παραγγελία και πληρωμή κατά την παραλαβή των προϊόντων με αντικαταβολή.

Τηλεφωνική Παραγγελία

Για τηλεφωνικές παραγγελίες καλέστε στο: 211-715-8305 (καθημερινά 08:00-16:00)

Εγγραφή Νέου Μέλους
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
 
 
Το καλάθι σας είναι άδειο.
 
 
 
 
Copyright © iTrack. All rights reserved