Αρχική Εφαρμογές Υπηρεσίες Η εταιρεία Επικοινωνία e-Shop
Συσκευές iTrack
Αξεσουάρ - Αναλώσιμα
Credits υπηρεσιών
Υπηρεσίες iTrack
 
 
Συνπληρώστε το email σας για να λάβετε τις προσφορές και τα νέα της iTrack
 

MotoProtector100 (με τοποθέτηση και 12 μήνες στην υπηρεσία iTrackProtector)

Τιμή: 349,00 €
Ποσότητα:
 

Σύντομη Περιγραφή:

Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται η εγκατάσταση στη μοτοσυκλέτα, όλα τα τηλεπικοινωνιακά κόστη (SIM) και η πρόσβαση στην υπηρεσία 24ωρης αντικλεπτικής προστασίας iTrackProtector για 12 μήνες, συνολικής αξίας 99 ευρώ (12 μήνες x 8,25 ευρώ/μήνα).

Αντικλεπτικό, Αδιάβροχο (IP67), Online Σύστημα 24ωρης Προστασίας Μοτοσυκλέτας, MotoProtector100. Αποτελεί την πιο προηγμένη λύση της τεχνολογίας για την συνεχή, 24ωρη προστασία κάθε είδους μοτοσυκλέτας.

ΣΥΝΕΧΩΣ ON-LINE. Το MotoProtector100 σε συνεργασία με την υπηρεσία 24ωρης αντικλεπτικής προστασίας iTrackProtector, γνωρίζει ανά πάσα στιγμή τη θέση της μοτοσυκλέτας. Με αυτό τον τρόπο, το MotoProtector100 διασφαλίζει τον εντοπισμό της μοτοσυκλέτας ακόμη και στην περίπτωση, που το όχημα οδηγηθεί από τους διαρρήκτες σε κάποιο υπόγειο γκαράζ (χωρίς κάλυψη GSM/GPS) προς αποσυναρμολόγηση.

ΕΙΔΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ IPHONE KAI ANDROID ΚΙΝΗΤΑ.  Το MotoProtector100 συνοδεύεται από ειδική εφαρμογή, που επιτρέπει τη συνεχή παρακολούθηση της μοτοσυκλέτας από το Smartphone σας, χωρίς extra κόστος.

ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΚΛΕΙΔΩΜΑ ΟΧΗΜΑΤΟΣ. Μπορείτε να ορίσετε το επιτρεπτό ωράριο κίνησης της μοτοσυκλέτας σας. Σε περίπτωση, που για οποιοδήποτε λόγο μετακινηθεί η μοτοσυκλέτα εκτός επιτρεπτού ωραρίου, το σύστημα σας στέλνει άμεσα ενημέρωση στο κινητό σας τηλέφωνο. 

ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΟ ΚΛΕΙΔΩΜΑ ΟΧΗΜΑΤΟΣ. Οποιαδήποτε στιγμή αισθανθείτε ανασφαλής για την περιοχή που παρκάρατε, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κλειδώσετε τη μοτοσυκλέτα σας μέσα από την ειδική εφαρμογή iTrackPro του Smartphone σας. Η υπηρεσία iTrackProtector θα αναλάβει να σας ενημερώσει αυτόματα σε περίπτωση ανεπιθύμητης μετακίνησης της μοτοσυκλέτας.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΣΩ SMS ΚΑΙ EMAIL. Η υπηρεσία iTrackProtector σας ενημερώνει είτε με SMS στα κινητά σας (έως 4 διαφορετικούς αριθμούς) είτε με email (έως 5 διαφορετικές email διευθύνσεις). 

Πατήστε εδώ για περισσότερες λεπτομέρειες.

 

On-Line Αγορά με Πιστωτική

Ασφαλής On-line αγορά με την πιστωτική σας κάρτα. 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ, για αγορές με πιστωτική άνω των 150 euro.

On-Line Παραγγελία με Αντικαταβολή

Παραγγελία και πληρωμή κατά την παραλαβή των προϊόντων με αντικαταβολή.

Τηλεφωνική Παραγγελία

Για τηλεφωνικές παραγγελίες καλέστε στο: 211-715-8305 (καθημερινά 08:00-16:00)

Εγγραφή Νέου Μέλους
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
 
 
Το καλάθι σας είναι άδειο.
 
 
 
 
Copyright © iTrack. All rights reserved