Αρχική Εφαρμογές Υπηρεσίες Η εταιρεία Επικοινωνία e-Shop
Συσκευές iTrack
Αξεσουάρ - Αναλώσιμα
Credits υπηρεσιών
Υπηρεσίες iTrack
 
 
Συνπληρώστε το email σας για να λάβετε τις προσφορές και τα νέα της iTrack
 

CarProtector300, με τοποθέτηση και 12 μήνες στην υπηρεσία iTrackProtector.

Τιμή: 349,00 €
Ποσότητα:
 

Σύντομη Περιγραφή:

Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται η εγκατάσταση στο όχημα, όλα τα τηλεπικοινωνιακά κόστη (SIM) και η πρόσβαση στην υπηρεσία 24ωρης αντικλεπτικής προστασίας iTrackProtector για 12 μήνες, συνολικής αξίας 99 ευρώ (12 μήνες x 8,25 ευρώ/μήνα).

Αντικλεπτικό, Online Σύστημα 24ωρης Προστασίας Οχήματος, CarProtector300. Αποτελεί την πιο προηγμένη λύση της τεχνολογίας για την συνεχή, 24ωρη προστασία αυτοκινήτων και φορτηγών.

ΣΥΝΕΧΩΣ ON-LINE. Το CarProtector300 σε συνεργασία με την υπηρεσία 24ωρης αντικλεπτικής προστασίας iTrackProtector, γνωρίζει ανά πάσα στιγμή τη θέση του οχήματος. Με αυτό τον τρόπο, το CarProtector300 διασφαλίζει τον εντοπισμό του οχήματος ακόμη και στην περίπτωση, που το όχημα οδηγηθεί από τους διαρρήκτες σε κάποιο υπόγειο γκαράζ (χωρίς κάλυψη GSM/GPS) προς αποσυναρμολόγηση.

ΕΙΔΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ IPHONE KAI ANDROID ΚΙΝΗΤΑ. Το CarProtector300 συνοδεύεται από ειδική εφαρμογή, που επιτρέπει τη συνεχή παρακολούθηση του οχήματος από το Smartphone σας, χωρίς extra κόστος.

ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΚΛΕΙΔΩΜΑ ΟΧΗΜΑΤΟΣ. Μπορείτε να ορίσετε το επιτρεπτό ωράριο κίνησης του οχήματος σας. Σε περίπτωση, που για οποιοδήποτε λόγο μετακινηθεί το όχημα εκτός επιτρεπτού ωραρίου, το σύστημα σας στέλνει άμεσα ενημέρωση στο κινητό σας τηλέφωνο. 

ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΟ ΚΛΕΙΔΩΜΑ ΟΧΗΜΑΤΟΣ. Οποιαδήποτε στιγμή αισθανθείτε ανασφαλής για την περιοχή που παρκάρατε, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κλειδώσετε το όχημα σας μέσα από την ειδική εφαρμογή iTrackPro του Smartphone σας. Η υπηρεσία iTrackProtector θα αναλάβει να σας ενημερώσει αυτόματα σε περίπτωση ανεπιθύμητης μετακίνησης του οχήματος.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΣΩ SMS ΚΑΙ EMAIL. Η υπηρεσία iTrackProtector σας ενημερώνει είτε με SMS στα κινητά σας (έως 4 διαφορετικούς αριθμούς) είτε με email (έως 5 διαφορετικές email διευθύνσεις). 

Πατήστε εδώ για περισσότερες λεπτομέρειες.

 

On-Line Αγορά με Πιστωτική

Ασφαλής On-line αγορά με την πιστωτική σας κάρτα. 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ, για αγορές με πιστωτική άνω των 150 euro.

On-Line Παραγγελία με Αντικαταβολή

Παραγγελία και πληρωμή κατά την παραλαβή των προϊόντων με αντικαταβολή.

Τηλεφωνική Παραγγελία

Για τηλεφωνικές παραγγελίες καλέστε στο: 211-715-8305 (καθημερινά 08:00-16:00)

Εγγραφή Νέου Μέλους
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
 
 
Το καλάθι σας είναι άδειο.
 
 
 
 
Copyright © iTrack. All rights reserved