Αρχική Εφαρμογές Υπηρεσίες Η εταιρεία Επικοινωνία e-Shop
Προστάτεψε το όχημά σου
Έλεγχος Εταιρικών Οχημάτων
Γίνε μόνος σου Detective
24ωρη εποπτεία Ηλικιωμένων και Ανηλίκων
Προστάτεψε το Παιδί σου στο Διαδίκτυο
Επαγγελματική Παρακολούθηση
 
 
Συσκευή Επαγγελματικής Παρακολούθησης

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Η παρούσα ενότητα απευθύνεται σε ιδιωτικούς ερευνητές και στις κρατικές υπηρεσίες για την καταπολέμηση του εγκλήματος. Αποκλειστικοί υπεύθυνοι για τη χρήση των κάτωθι συσκευών και υπηρεσιών είναι οι ίδιοι οι χρήστες. Το iTrack.gr δεν μπορεί να γνωρίζει για το είδος της χρήσης, που κάνει ο κάθε πελάτης και δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση παράνομης χρήσης.

Ιδανικό για:

  • Κρατικές Υπηρεσίες.
  • Σώματα Ασφαλείας.
  • Ιδιωτικούς Ερευνητές.

Εύκολη Τοποθέτηση

Το iTrack007-HD είναι εξοπλισμένο με μαγνήτη ελκτικής δύναμης 20Kgr και τοποθετείται άμεσα σε κάθε είδους κινητό στόχο. 

 

Μικρό Μέγεθος - Ειδικό Καμουφλάζ

Με μέγεθος όσο ένα πακέτο τσιγάρα, το iTrack007-HD είναι δύσκολο να αποκαλυφθεί. Επιπλέον, τα ειδικά υλικά που έχουν επιλεγεί δίνουν την αίσθηση ότι αυτό αποτελεί μέρος της ηλεκτρομηχανολογικής εγκατάστασης του κινούμενου στόχου. Μάλιστα έχει την ιδιότητα να κολλάει πάνω του η λάσπη και να γίνεται εντελώς αόρατο.

 

 

Ύψιστη Αυτονομία

Υποστηριζόμενη από το ειδικό λογισμικό της iTrack, iLPT® (iTrack Low Power Tracking), η συσκευή επιτυγχάνει εξωπραγματικές αυτονομίες για το μέγεθός της. Πιο συγκεκριμένα, η αυτονομία της iTrack007-HD μπορεί να αγγίξει ακόμη και τον 1 μήνα συνεχούς παρακολούθησης, χωρίς να χρειαστεί φόρτιση.

 

Εντοπισμός σε Πραγματικό Χρόνο

Μπες στο site του iTrack.gr με τον κωδικό σου και δες πάνω στο χάρτη τη θέση και την ταχύτητα του στόχου σου ανά πάσα στιγμή. Για όσο κινείται το όχημα, κάθε 2 λεπτά ο χάρτης ανανεώνεται αυτόματα με τη νέα του θέση, προκειμένου να είσαι ενήμερος σε πραγματικό χρόνο.

 

 

Με ειδικό Application για SmartPhones

Τώρα πλέον μπορείς να είσαι συνεχώς Οn-Line με το στόχο σου από το κινητό σου τηλέφωνο. Μπες στο Play Store από το κινητό σου και κατέβασε την ειδική εφαρμογή της iTrack, το iTrackPro. Δώσε τον κωδικό σου και θα είσαι συνεχώς ενήμερος με τη θέση του στόχου σου σε πραγματικό χρόνο (ανανέωση θέσης κάθε 2 λεπτά).

Επιπλέον, η υπηρεσία iTrackPro είναι διαθέσιμη σε όλα τα SmartPhones και Tablets μέσω του Web-Browser που διαθέτουν.

 

 

Καταγραφή Ιστορικού Κίνησης

Με το iTrack007-HD δεν χρειάζεται πλέον να βρίσκεστε σε διαρκή επαγρύπνηση πάνω από το στόχο σας. Κάθε κίνηση του στόχου, καταγράφεται και αποθηκεύεται αυτόματα στην υπηρεσία iTrackPro. Χρησιμοποιώντας τον προσωπικό σας κωδικό, μπορείτε να βλέπετε τις διαδρομές που έχει ακολουθήσει ο στόχος σας σε ημερήσια βάση. Το ιστορικό κίνησης μένει διαθέσιμο στο λογαριασμό σας για 5 ολόκληρα έτη.

Ενημερώσεις Μετακίνησης

Πατήστε πάνω στο λουκετάκι και "Κλειδώστε" τη θέση του στόχου σας. Οποιαδήποτε στιγμή μετακινηθεί ο στόχος, αυτομάτως το σύστημα θα σας στείλει e-mail ή SMS στο κινητό σας, προκειμένου να σας ενημερώσει σε πραγματικό χρόνο για την μετακίνηση. Με αυτό τον τρόπο δεν χρειάζεται να βρίσκεστε συνεχώς πάνω από το στόχο σας, αφού η εφαρμογή iTrackPro θα σας ενημερώσει για οποιαδήποτε μετακίνηση.

 

Σημεία Ενδιαφέροντος

Μια από το πιο προηγμένες λειτουργίες του iTrack007-HD είναι ότι σας ενημερώνει για τα σημεία ενδιαφέροντος από τα οποία περνάει καθημερινά ο στόχος σας, καθώς και για το χρόνο στάθμευσης ανά σημείο. Αυτό γίνεται μέσω ημερήσιας αναφοράς σε μορφή excel. Το μόνο που έχετε να κάνετε εσείς είναι να ορίσετε πάνω στο χάρτη Google Maps τα σημεία που σας ενδιαφέρουν.

 

Έτοιμο για Λειτουργία

Το iTrack007-HD σας αποστέλλεται πλήρως έτοιμο για χρήση (Ρυθμισμένο - Φορτισμένο - Με κάρτα SIM - Ενεργοποιημένο). Μάλιστα, θα μπορείτε να το παρακολουθείτε συνεχώς, από την πρώτη κι όλας στιγμή, που θα σας το αποστείλουμε μέχρι να το παραλάβετε. 

Νέο Προϊόν: Παρακολούθηση PC

 
 
 
 
 
Copyright © iTrack. All rights reserved