Αρχική Εφαρμογές Υπηρεσίες Η εταιρεία Επικοινωνία e-Shop
Προστάτεψε το όχημά σου
Έλεγχος Εταιρικών Οχημάτων
Γίνε μόνος σου Detective
24ωρη εποπτεία Ηλικιωμένων και Ανηλίκων
Προστάτεψε το Παιδί σου στο Διαδίκτυο
Επαγγελματική Παρακολούθηση
 
 
Ιδανικό για:

  • Γονείς που επιθυμούν να προστατέψουν τα ανήλικα παιδιά τους.
  • Ασθενείς της νόσου Alzheimer ή άλλων παρόμοιων μορφών άνοιας.

 

 

Τοποθετείται παντού

Με μέγεθος λίγο μεγαλύτερο από ένα κουτί σπίρτα και αρκετά μικρότερο από ένα πακέτο τσιγάρα, το PersonalProtector100 μπορεί να χωρέσει οπουδήποτε. Σε σχολικές τσάντες, σε χαρτοφύλακες, μέσα σε φόδρα από μπουφάν και όπου αλλού μπορεί να φανταστεί κανείς.

Μάλιστα, με την ειδική θήκη που το συνοδεύει μπορεί να δεθεί με ασφάλεια στην ζώνη του ανθρώπου που επιθυμούμε να προστατέψουμε.

 

 

Εύκολο στη χρήση

Τώρα, με το νέο προϊόν PersonalProtector100 μπορείς πλέον να είσαι συνεχώς Οn-Line με τον άνθρωπο σου από το κινητό σου τηλέφωνο. Μπες στο Play Store (Android) ή στο App Store (iPhone/iPad) από το κινητό σου και κατέβασε την ειδική εφαρμογή της iTrack, το iTrackPro. Δώσε τον κωδικό σου και θα είσαι συνεχώς ενήμερος με τη θέση του ανθρώπου σου σε πραγματικό χρόνο (ανανέωση θέσης κάθε 5 λεπτά εφόσον ο άνθρωπος κινείται).

Επιπλέον, η υπηρεσία iTrackPro είναι διαθέσιμη σε όλα τα SmartPhones και Tablets μέσω του Web-Browser που διαθέτουν.

 

 

Κλείδωμα θέσης

Μέσα από την ειδική εφαρμογή iTrackPro μπορείς να κλειδώσεις τη θέση του ανθρώπου σου στο σημείο που βρίσκεται εκείνη τη στιγμή (π.χ. στο σπίτι του). Η υπηρεσία iTrackProtector θα αναλάβει να σε ενημερώσει αυτόματα σε περίπτωση ανεπιθύμητης μετακίνησής του.

 

Ωράριο κίνησης

Τα PersonalProtector100 είναι τo μοναδικό συστήμα προστασίας προσώπων στον κόσμο που σου δίνει τη δυνατότητα να ορίσεις το προβλεπόμενο ωράριο κίνησης του ανθρώπου σου (π.χ. καθημερινές 07:30 έως 20:00). Σε περίπτωση, που για οποιοδήποτε λόγο, ο άνθρωπος μετακινηθεί εκτός μιας ακτίνας 100μ και εκτός προβλεπόμενου ωραρίου, το σύστημα στέλνει άμεσα ενημέρωση στο κινητό σου τηλέφωνο (ταυτόχρονη ενημέρωση σε έως και 4 διαφορετικούς αριθμούς). 

 

Γεωγραφικός περιορισμός κίνησης

Μέσα από την ειδική Web-εφαρμογή iTrackPro μπορείς να ορίσεις την επιτρεπόμενη περιοχή κίνησης του προστατευόμενου προσώπου. Εάν ο άνθρωπός που φέρει τη συσκευή πάνω του μεταβεί εκτός της περιοχής που έχεις ορίσει, τότε το σύστημα θα σε ενημερώσει άμεσα με SMS ή email στο κινητό σου.

 

Παγκόσμια κάλυψη

Κάθε iTrack συσκευή λειτουργεί όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε ολόκληρο τον υπόλοιπο κόσμο, τόσο στη στεριά όσο και στη θάλασσα.

 

Εθνική Γραμμή για Ηλικιωμένους SOS 1065 & Silver Alert

 

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, από την 01/01/2012 η Εθνική Γραμμή για Ηλικιωμένους SOS 1065, θα εντοπίζει τυχόν αγνοούμενους ηλικιωμένους μέσω των iTrack συσκευών και υπηρεσιών.

Οποιαδήποτε ώρα και ημέρα του χρόνου και μάλιστα σε πανελλαδικό επίπεδο, θα μπορούν να εντοπίζονται τυχόν αγνοούμενοι ηλικιωμένοι που πάσχουν από Alzheimer, άνοια και συναφείς διαταραχές.

Επιπλέον, θα επιταχύνεται σημαντικά ο χρόνος έκδοσης Silver Alert για όσα ηλικιωμένα άτομα φέρουν συσκευές εντοπισμού iTrack και εγγράφονται ως μέλη στη ΜΚΟ Γραμμή Ζωής.

Με την αναγγελία της δήλωσης εξαφάνισης στην Εθνική Γραμμή SOS 1065 θα ενεργοποιείται ταχύτατα ένα ευρύτατο δίκτυο συνεργατών (δημόσιες Αρχές, ιδιωτικοί φορείς και ενεργοί πολίτες) που συμμετέχει ενεργά στο Εθνικό Συντονιστικό Πρόγραμμα Έγκαιρης & Έγκυρης Ειδοποίησης των πολιτών σε περιστατικά εξαφάνισης ηλικιωμένων «Silver Alert Hellas». 

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση συνεργασίας πατώντας εδώ

Ενημερωτικό Video

 

Γιατί να επιλέξεις iTrack;

Παρακάτω δίνονται οι 3 βασικότεροι λόγοι, για τους οποίους οι περισσότεροι Έλληνες σήμερα εμπιστεύονται τα iTrack προϊόντα και υπηρεσίες για την εποπτεία των ηλικιωμένων και των ανήλικων παιδιών τους:

  • Για πρώτη φορά μπορεί κανείς να παρακολουθεί Online τον άνθρωπό του από όπου κι αν βρίσκεται μέσα από το smartphone του.

Υπάρχουν πολλοί που προσφέρουν φθηνές συσκευές εντοπισμού. Όμως οι συσκευές αυτές, το μόνο που κάνουν είναι να στέλνουν τη θέση τους με μορφή γεωγραφικών συντεταγμένων. Αυτό σημαίνει ότι για να εντοπίσεις το στόχο σου με άλλες παρόμοιες συσκευές που κυκλοφορούν στο εμπόριο θα πρέπει:
α) να βρίσκεσαι μπροστά σε υπολογιστή, β) να έχεις πρόσβαση στο διαδίκτυο και γ) για κάθε νέα θέση να πληκτρολογείς κάθε φορά δύο οκταψήφιους αριθμούς (γεωγραφικό μήκος και πλάτος) στις αντίστοιχες ιστοσελίδες.


  • Είναι το μοναδικό που συνεργάζεται με την Εθνική Γραμμή για Ηλικιωμένους SOS 1065.
  • Πλήρης τηλεφωνική υποστήριξη για όλους τους πελάτες καθημερινά από το iTrack.gr.

 

 
 
 
 
 
Copyright © iTrack. All rights reserved