Αρχική Εφαρμογές Υπηρεσίες Η εταιρεία Επικοινωνία e-Shop
Προστάτεψε το όχημά σου
Έλεγχος Εταιρικών Οχημάτων
Γίνε μόνος σου Detective
24ωρη εποπτεία Ηλικιωμένων και Ανηλίκων
Προστάτεψε το Παιδί σου στο Διαδίκτυο
Επαγγελματική Παρακολούθηση
 
 
Θέση όλων των οχημάτων 24ώρες το 24ωρο

Μπες στο site του iTrack.gr με τον κωδικό σου και δες πάνω στο χάρτη τη θέση και την ταχύτητα όλων των οχημάτων σου ανά πάσα στιγμή. Μάλιστα, με ειδική χρωματική ένδειξη διακρίνονται εύκολα τα οχήματα που βρίσκονται σε κίνηση (πράσινες κουκίδες) από τα σταθμευμένα (κόκκινες κουκίδες). Κάθε 30 δευτερόλεπτα ο χάρτης ανανεώνεται αυτόματα με τις νέες θέσεις των οχημάτων, προκειμένου να είσαι ενήμερος σε πραγματικό χρόνο και να διευθύνεις το προσωπικό σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

 

 

Αναπαράσταση Δρομολογίων

Παρακολούθησε πάνω στο χάρτη το πλήρες δρομολόγιο για κάθε ένα από τα οχήματά σου και για όποια ημερομηνία επιθυμείς, χωρίς κανέναν χρονικό περιορισμό. Δεν χρειάζεται να βρίσκεσαι καθημερινά μπροστά στον υπολογιστή σου για να παρακολουθείς οχήματα και προσωπικό. Το iTrack αποθηκεύει μέχρι και για 5 χρόνια όλα τα δρομολόγια και τις στάσεις των οχημάτων σου. Τώρα κανείς από τους οδηγούς σου δεν θα μπορεί να ισχυριστεί ψεύτικα δρομολόγια. Παράλληλα, παρατηρώντας τα επαναλαμβανόμενα δρομολόγια πάνω στο χάρτη, θα μπορέσεις πολύ εύκολα να βρεις εναλλακτικές, πιο σύντομες διαδρομές για τα οχήματά σου, εξοικονομώντας έτσι χρόνο και καύσιμα. 

 

Εκτύπωση Hμερήσιων Aναφορών

Εκτύπωσε στο χαρτί ή αρχειοθέτησε στο πληροφοριακό σύστημα της εταιρείας σου τα ημερήσια δρομολόγια και τις στάσεις των οχημάτων. Οι αναφορές που παράγονται είναι σε μορφή Microsoft Excel (.xls), προκειμένου να επεξεργάζονται εύκολα, να εκτελούνται αναλύσεις, να τυπώνονται και να ενσωματώνονται σε οποιοδήποτε πληροφοριακό σύστημα. Μάλιστα, για ακόμη μεγαλύτερη διευκόλυνση κάθε στάση οχήματος συνοδεύεται με την ακριβή διεύθυνση (οδός, αριθμός, περιοχή, Τ.Κ).

 

Διαχείριση Πελατών

Μπορείς πολύ εύκολα να εισαγάγεις στο σύστημα όλους του πελάτες από τους οποίους προβλέπεται να διέρχονται τα οχήματά σου. Αυτόματα οι ημερήσιες αναφορές θα σε ενημερώνουν για τους πελάτες από τους οποίους πέρασε κάθε όχημα αλλά και για τον χρόνο αναμονής σε κάθε πελάτη.

 

 

Προστασία από κλοπή καυσίμων στο πρατήριο

Η πιο σύνηθης και εύκολη κλοπή συμβαίνει κατά τον ανεφοδιασμό του οχήματος στο πρατήριο καυσίμων και μάλιστα με δύο τρόπους. Στην πρώτη περίπτωση, ο οδηγός λαμβάνει εικονικό τιμολόγιο από τον πρατηριούχο (υψηλότερης αξίας/περισσότερων καυσίμων από τα πραγματικά) το οποίο στη συνέχεια προσκομίζει στο λογιστήριο και εισπράττει  τη διαφορά. Στη δεύτερη περίπτωση, η κλοπή γίνεται από τον πρατηριούχο με «πειραγμένες αντλίες», οι οποίες μέσω ενός ειδικού ηλεκτρονικού κυκλώματος παρουσιάζουν στον πελάτη μεγαλύτερη ποσότητα καυσίμων από εκείνη που έχει εισρεύσει πραγματικά στο όχημα.

 

Ανεξάρτητα από τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η κλοπή, το αποτέλεσμα παραμένει το ίδιο: στο όχημα εισρέει σημαντικά μικρότερη ποσότητα καυσίμου από εκείνη την οποία τελικά πληρώνει η εταιρεία σου.

Εφόσον έχεις εγκαταστήσει το σύστημα iTrackPro στα οχήματά σου δεν έχεις λόγο να ανησυχείς. Ανά πάσα στιγμή, μπορείς να γνωρίζεις για κάθε όχημα την πραγματική ποσότητα καυσίμου, που εισρέει στο όχημα κατά τον ανεφοδιασμό. Πιο συγκεκριμένα, ειδική αναφορά υπό μορφή Microsoft Excel (.xls) σε ενημερώνει αναλυτικά για τον τόπο, το χρόνο και βέβαια για την πραγματική ποσότητα καυσίμου, κατά τον ανεφοδιασμό, για κάθε ένα από τα οχήματά σου. Μάλιστα, προκειμένου να έχεις ακόμη μεγαλύτερο έλεγχο μπορείς να λαμβάνεις ενημερωτικά SMS και e-mail κάθε φορά που ανεφοδιάζεται ένα όχημά σου.

 

 

Προστασία από κλοπή καυσίμων στο δρόμο

Ακόμη όμως και αν μια εταιρεία προμηθεύεται καύσιμα από συνεργαζόμενα και πλήρως ελεγχόμενα πρατήρια, ο κίνδυνος της κλοπής δεν σταματά εδώ. Δεν είναι λίγοι οι οδηγοί που σταματούν πάνω στο δρόμο και με μια ειδική αντλία αναρρόφησης καυσίμου αφαιρούν από το ντεπόζιτο από 10 έως 20% του καυσίμου το οποίο και στη συνέχεια είτε μεταπωλούν είτε το προορίζουν για ιδία χρήση.

Tο σύστημα iTrackPro σε ενημερώνει για κάθε απότομο άδειασμα του ντεπόζιτου. Πιο συγκεκριμένα, ειδική αναφορά υπό μορφή Microsoft Excel (.xls) σε ενημερώνει αναλυτικά για τον τόπο, το χρόνο και βέβαια για την ποσότητα καυσίμου, που αφαιρέθηκε από το ντεπόζιτο καθενός από τα οχήματά σου. Προκειμένου να έχεις τον απόλυτο έλεγχο, το σύστημα σου στέλνει ενημερωτικά SMS και e-mail κάθε φορά που συμβαίνει ένα απότομο άδειασμα στο ντεπόζιτο ενός από τα οχήματά σου.

 

Πώς λειτουργεί η παρακολούθηση καυσίμου;

Σε κάθε όχημα εγκαθίσταται μια iTrack συσκευή τηλεματικής η οποία συνδέεται κατευθείαν στον εργοστασιακό αισθητήρα, που βρίσκεται στο ντεπόζιτο του κάθε οχήματος. Με αυτόν τον τρόπο, η iTrack συσκευή παρακολουθεί ανά πάσα στιγμή την ποσότητα καυσίμου στο ντεπόζιτο του οχήματος.

Η πληροφορία του καυσίμου μαζί με άλλες, όπως η GPS θέση του οχήματος, συλλέγονται και επεξεργάζονται με ειδικές μεθόδους από τους iTrack Servers προκειμένου να παραχθούν οι «έξυπνες» αναφορές καυσίμου.

Η παρακολούθηση καυσίμου μέσω του εργοστασιακού αισθητήρα, απλουστεύει εξαιρετικά και επιταχύνει την εγκατάσταση του συστήματος  τηλεματικής στο όχημα. Παράλληλα αποφεύγονται οι πολύπλοκες τροποποιήσεις, όπως το τρύπημα του ντεπόζιτου και η εγκατάσταση  δεύτερου φλοτέρ.

Η παρακολούθηση καυσίμου με το σύστημα iTrackPro λειτουργεί παντού, σε όλα τα πρατήρια καυσίμων και μάλιστα για όλους τους τύπους φορτηγών και ΙΧ οχημάτων.
 

Αυτοματοποιημένη Συντήρηση Οχημάτων

Με τη λειτουργία της αυτοματοποιημένης συντήρησης οχημάτων, δεν χρειάζεται πλέον να θυμάσαι πότε και τι εργασίες συντήρησης πρέπει να γίνουν για κάθε όχημα του στόλου σου. 

Το iTrackPro μετράει αυτόματα τα διανυθέντα χιλιόμετρα του κάθε οχήματος καθώς και το χρόνο, που έχει παρέλθει μετά από κάθε εργασία συντήρησης. Ανάλογα με όποιο έρχεται πρώτο (χρόνος ή χιλιόμετρα) αλλά και με βάση τις απαιτήσεις του κατασκευαστή θα λαμβάνεις e-mail ενημερώσεις για ένα πλήθος εργασιών, όπως: μεγάλο/μικρό service, αλλαγή λαδιών, αλλαγή ελαστικών, αλλαγή βαλβολίνων, ΚΤΕΟ, αναγόμωση πυροσβεστήρων, αλλαγή μπαταρίας, ανανέωση ασφαλιστηρίου συμβολαίου, κ.α.

 

Αποζημίωση Πραγματικών Εργατοχιλιομέτρων

Υπολογίστε άμεσα και χωρίς διαδικασίες τα ακριβή χιλιόμετρα όλων των οχημάτων σας, βάσει του προκαθορισμένου ωραρίου που ισχύει για το κάθε όχημα-οδηγό. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να αποζημιώνετε τους οδηγούς σας με βάση τα πραγματικά χιλιόμετρα που διανύθηκαν εν ώρα εργασίας, απομονώνοντας τα χιλιόμετρα που διανύθηκαν για προσωπική χρήση.
 

Απλά εγκαταστήστε μια iTrack συσκευή τηλεματικής σε κάθε όχημα και δώστε στο σύστημα τα ωράρια εργασίας του κάθε οδηγού-οχήματος (ημέρες και ώρες). Με βάση την πληροφορία αυτή, το σύστημα αυτόματα θα σας υπολογίζει για κάθε ημέρα τα πραγματικά εργατοχιλιόμετρα και θα σας τα παρέχει μέσω μιας συγκεντρωτικής αναφοράς χιλιομέτρων σε μορφή Excel. Το σύστημα υποστηρίζει διαφορετικά προφίλ ωραρίου, προκειμένου να καλύψει ακόμη και τις πιο σύνθετες περίπτωσεις οδηγών-οχημάτων με μεταβαλλόμενα ωράρια.

Αντικλεπτική Προστασία

Ασφάλισε με ένα απλό κλίκ όλα ή ένα μέρος των οχημάτων σου. Σε περίπτωση κλοπής του οχήματος θα λάβεις άμεση ενημέρωση για το συμβάν με SMS και e-mail σε όσα κινητά αλλά και e-mail διευθύνσεις επιθυμείς.

 

Γεωγραφικός Περιορισμός Οχημάτων

Με μια απλή κίνηση μπορείς να περιορίσεις τα οχήματά σου, ώστε να κινούνται μόνο εντός μιας προκαθορισμένης γεωγραφικής ζώνης την οποία εσύ ορίζεις κάθε φορά (π.χ. κίνηση μέσα στην Αττική). Σε περίπτωση που κάποιο όχημα εξέλθει από την καθορισμένη περιοχή, θα λάβεις άμεσα ενημερωτικό SMS και e-mail. Ιδιαίτερα εξυπηρετικό για εταιρείες μίσθωσης αυτοκινήτων και μάλιστα για νησιωτικές περιοχές.

 

Ασφαλής Οδήγηση

Αρκεί μόνο ένα κλίκ για να περιορίσεις την ταχύτητα με την οποία θα κινούνται τα οχήματά σου. Σε περίπτωση που κάποιο όχημα παραβιάσει το μέγιστο επιτρεπτό όριο ταχύτητας, θα λάβεις άμεσα ενημερωτικό SMS και e-mail.

 

Προστασία Ευπαθών Προϊόντων

Με την σύνδεση ενός κατάλληλου μετρητή-αισθητηρίου θερμοκρασίας μπορείς καθημερινά να λαμβάνεις τη διακύμανση της θερμοκρασίας στο ψυγείο του κάθε οχήματος (ή σε σταθερά ψυγεία) τόσο με τη μορφή  Microsoft Excel (.xls) αναφορών όσο και με τη μορφή διαγραμμάτων. Προκειμένου να έχεις τον πλήρη έλεγχο, το σύστημα σου στέλνει ενημερωτικά SMS και e-mail, κάθε φορά που η θερμοκρασία υπερβαίνει ένα όριο το οποίο εσύ προηγουμένως έχεις ορίσει. Μάλιστα, για την αποφυγή λανθασμένων ενημερώσεων, μπορείς να ορίσεις ακόμη και το μέγιστο χρονικό διάστημα, κατά το οποίο η θερμοκρασία δύναται να είναι εκτός ορίων και εσύ να μην λαμβάνεις ενημερώσεις (π.χ. κατά το φόρτωμα-ξεφόρτωμα ενός ψυγείου).

 

 

Εύκολη εγκατάσταση

Η εγκατάσταση της συσκευής iTrack200 στο όχημα, γίνεται από όλους τους επαγγελματίες ηλεκτρολόγους και μάλιστα σε λίγα μόλις λεπτά. Σε αντίθεση με τις κοινές συσκευές διαχείρισης στόλου, οι iTrack συσκευές δεν χρειάζονται εξωτερική κεραία GPS ή άλλα αισθητήρια για να λειτουργήσουν. Η δυνατότητα αυτή περιορίζει δραματικά τις καλωδιώσεις και κάνει την εγκατάσταση πολύ ευκολότερη ακόμη και από εκείνη ενός ηχοσυστήματος ή ενός συναγερμού.

 

Οι iTrack συσκευές τοποθετούνται σε κρυφά σημεία του οχήματος, με αποτέλεσμα να είναι εντελώς αόρατες από τους οδηγούς. Το μόνο που χρειάζονται για να λειτουργήσουν είναι τροφοδοσία από το όχημα. Μάλιστα, το Ελληνικό εγχειρίδιο που συνοδεύει κάθε συσκευή παρουσιάζει με απλά βήματα και φωτογραφίες τον τρόπο εγκατάστασης και συνδεσμολογίας.

Πόσο θα σου κοστίσει;

  • Για κάθε όχημα που θέλεις να παρακολουθείς χρειάζεσαι μια iTrack συσκευή τηλεματικής και μια συνδρομή στην υπηρεσία iTrackPro.
  • Η συνδρομή στην υπηρεσία iTrackPro μπορεί να είναι τρίμηνη, εξάμηνη ή και ετήσια προκειμένου να επιλέξεις ανάλογα με τις ανάγκες σου.
  • Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το iTrack.gr προσφέρει σε όλους τους νέους συνδρομητές της υπηρεσίας iTrackPro από 10% έως και 100% επιδότηση στις συσκευές τηλεματικής, ανάλογα με το οικονομικό πρόγραμμα και τον αριθμό των συσκευών/οχημάτων.

 

   Τιμοκατάλογος υπηρεσίας iTrackPro

ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΣΚΕΥΩΝ

(ΕΩΣ)

ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΑΝΑ
ΟΧΗΜΑ

(3ΜΗΝΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ)

ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΑΝΑ
ΟΧΗΜΑ

(6ΜΗΝΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ)

ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΑΝΑ
ΟΧΗΜΑ

(12ΜΗΝΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ)

5

14,99

13,99

12,99

10

13,99

12,99

11,99

20

12,99

11,99

10,99

>20

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ iTrack.gr

Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται o ΦΠΑ 23%.

Γιατί να επιλέξεις iTrack;

Παρακάτω δίνονται οι 3 βασικότεροι λόγοι για τους οποίους σήμερα οι περισσότερες Ελληνικές εταιρείες επιλέγουν και εμπιστεύονται το iTrack για την παρακολούθηση και διαχείριση των οχημάτων τους:
 

  • Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, η διαχείριση στόλου οχημάτων γίνεται προσιτή σε όλες τις επιχειρήσεις ανεξαρτήτως μεγέθους. Με επιδότηση που φτάνει έως και το 100% του εξοπλισμού και μηνιαίες συνδρομές  της τάξης των 10 ευρώ ανά όχημα, τώρα όλοι μπορούν να απολαύσουν τις iTrack υπηρεσίες.
  • Η υψηλή τεχνογνωσία και εμπειρία του iTrack.gr πάνω σε μεγάλα έργα, εγγυάται ένα αξιόπιστο και κερδοφόρο αποτέλεσμα για την επιχείρησή σου. Μεγάλες εταιρείες, όπως η Cosmote, Hertz, Nestle Hellas, Western Union, ΑΕΓΕΚ κατασκευαστική αλλά και πολλοί Δήμοι της χώρας έχουν ήδη εμπιστευτεί το iTrack.gr για τις επιχειρησιακές τους ανάγκες.
  • Το iTrack.gr είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρεία και ως εκ τούτου δεν έχει καμία τεχνική ή διοικητική εξάρτηση από εταιρείες του εξωτερικού. Μπορείς λοιπόν να είσαι βέβαιος, ότι ανά πάσα στιγμή θα μπορείς να λαμβάνεις άμεση και  πλήρη τεχνική υποστήριξη από το εξειδικευμένο προσωπικό μας, χωρίς τη μεσολάβηση τηλεφωνητών με χρονοβόρες αναμονές. Κάθε εταιρεία που επιλέγει το iTrack για τις επιχειρησιακές της ανάγκες, θεωρείται από εμάς ένας μακροχρόνιος συνεργάτης και όχι απλά συνδρομητής.

 

 
 
 
 
 
Copyright © iTrack. All rights reserved