Αρχική Εφαρμογές Υπηρεσίες Η εταιρεία Επικοινωνία e-Shop
Προστάτεψε το όχημά σου
Έλεγχος Εταιρικών Οχημάτων
Γίνε μόνος σου Detective
24ωρη εποπτεία Ηλικιωμένων και Ανηλίκων
Προστάτεψε το Παιδί σου στο Διαδίκτυο
Επαγγελματική Παρακολούθηση
 
 
Συσκευή για παρακολούθηση και εντοπισμό

 

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Η παρούσα ενότητα απευθύνεται σε γονείς, που αναζητούν την εποπτεία και προστασία των παιδιών τους, καθώς και στις κρατικές υπηρεσίες για την καταπολέμηση του εγκλήματος. Αποκλειστικοί υπεύθυνοι για τη χρήση των κάτωθι συσκευών και υπηρεσιών είναι οι ίδιοι οι χρήστες. Το iTrack.gr δεν μπορεί να γνωρίζει για το είδος της χρήσης, που κάνει ο κάθε πελάτης και δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση παράνομης χρήσης.

 

Κρύβεται παντού

Η συσκευή εποπτείας ανηλίκων iTrack007 μπορεί να τοποθετηθεί μέσα στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου, κάτω από τα καθίσματα, στο πόρτ-παγκάζ, σε οποιαδήποτε βαλίτσα ή σχολική τσάντα αλλά και όπου αλλού μπορείς να φανταστείς. Το iTrack007 παρακολουθεί και εντοπίζει το παιδί σου εντελώς αθόρυβα, χωρίς να γίνεται αντιληπτό.

 

 

Εύκολη στη χρήση

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι απλά να φορτίσεις τη συσκευή. Ενεργοποιείς το iTrack007, το τοποθετείς στο στόχο σου και η παρακολούθηση έχει ήδη ξεκινήσει.

Εντοπισμός θέσης σε πραγματικό χρόνο

Μπες στο site του iTrack.gr με τον κωδικό σου και δες πάνω στο χάρτη τη θέση και την ταχύτητα του στόχου σου ανά πάσα στιγμή. Για όσο κινείται ο στόχος σου, κάθε 2 λεπτά ο χάρτης ανανεώνεται αυτόματα με τη νέα του θέση, προκειμένου να είσαι ενήμερος σε πραγματικό χρόνο.

 

 

 

Μπορείς επιπλέον να εκτυπώνεις και αναλυτικές αναφορές των θέσεων για κάθε ημερομηνία από τις οποίες έχει περάσει ο στόχος σου μέχρι σήμερα.

Εντοπισμός και Παρακολούθηση με καταγραφή θέσης σε Excel Report - Ιδανική για Ντετεκτιβ

 

Καταγραφή Ιστορικού Κίνησης

Με το iTrack007 δεν χρειάζεται πλέον να βρίσκεσαι σε διαρκή επαγρύπνηση πάνω από το στόχο σου. Κάθε κίνηση του στόχου, καταγράφεται και αποθηκεύεται αυτόματα στην υπηρεσία iTrackPro. Χρησιμοποιώντας τον προσωπικό σου κωδικό, μπορείς να βλέπεις τις διαδρομές που έχει ακολουθήσει ο στόχος σου σε ημερήσια βάση. Το ιστορικό κίνησης μένει διαθέσιμο στο λογαριασμό σου για 5 ολόκληρα έτη.

Με ειδικό Application για smartphones

Τώρα πλέον μπορείς να είσαι συνεχώς Οn-Line με το στόχο σου από το κινητό σου τηλέφωνο. Μπες στο Play Store από το κινητό σου και κατέβασε την ειδική εφαρμογή της iTrack, το iTrackPro. Δώσε τον κωδικό σου και θα είσαι συνεχώς ενήμερος με τη θέση του στόχου σου σε πραγματικό χρόνο (ανανέωση θέσης κάθε 2 λεπτά).

Επιπλέον, η υπηρεσία iTrackPro είναι διαθέσιμη σε όλα τα SmartPhones και Tablets μέσω του Web-Browser που διαθέτουν.

 

 

Ενημερώσεις Μετακίνησης

Πατήστε πάνω στο λουκετάκι και "Κλειδώστε" τη θέση του στόχου σας. Οποιαδήποτε στιγμή μετακινηθεί ο στόχος, αυτομάτως το σύστημα θα σας στείλει e-mail ή SMS στο κινητό σας, προκειμένου να σας ενημερώσει σε πραγματικό χρόνο για την μετακίνηση. Με αυτό τον τρόπο δεν χρειάζεται να βρίσκεστε συνεχώς πάνω από το στόχο σας, αφού η εφαρμογή iTrackPro θα σας ενημερώσει για οποιαδήποτε μετακίνηση.

 

Σημεία Ενδιαφέροντος

Μια από το πιο προηγμένες λειτουργίες του iTrack007είναι ότι σας ενημερώνει για τα σημεία ενδιαφέροντος από τα οποία περνάει καθημερινά ο στόχος σας, καθώς και για το χρόνο στάθμευσης ανά σημείο. Αυτό γίνεται μέσω ημερήσιας αναφοράς σε μορφή excel. Το μόνο που έχετε να κάνετε εσείς είναι να ορίσετε πάνω στο χάρτη Google Maps τα σημεία που σας ενδιαφέρουν.

 

Παγκόσμια κάλυψη

Κάθε iTrack συσκευή εποπτείας ανηλίκων λειτουργεί όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε ολόκληρο τον υπόλοιπο κόσμο, τόσο στη στεριά όσο και στη θάλασσα.

 GPS Tracking - Εφαρμογή Ντετεκτιβ

 

Έτοιμο για Λειτουργία

Το iTrack007 σας αποστέλλεται πλήρως έτοιμο για χρήση (Ρυθμισμένο - Φορτισμένο - Με κάρτα SIM - Ενεργοποιημένο). Μάλιστα, θα μπορείτε να το παρακολουθείτε συνεχώς, από την πρώτη κι όλας στιγμή, που θα σας το αποστείλουμε μέχρι να το παραλάβετε. 

Νέο Προϊόν: Παρακολούθηση PC

 
 
 
 
 
Copyright © iTrack. All rights reserved