Αρχική Εφαρμογές Υπηρεσίες Η εταιρεία Επικοινωνία e-Shop
Προστάτεψε το όχημά σου
Έλεγχος Εταιρικών Οχημάτων
Γίνε μόνος σου Detective
24ωρη εποπτεία Ηλικιωμένων και Ανηλίκων
Προστάτεψε το Παιδί σου στο Διαδίκτυο
Επαγγελματική Παρακολούθηση
 
 
Ειδικά σχεδιασμένο για Smartphones

Τώρα, με τη νέα σειρά προϊόντων CarProtector300 (για αυτοκίνητα και φορτηγά) και MotoProtector100 (για μοτοσυκλέτες) μπορείς πλέον να είσαι συνεχώς Οn-Line με το όχημα σου από το κινητό σου τηλέφωνο. Μπες στο Play Store (Android) ή στο App Store (iPhone/iPad) από το κινητό σου και κατέβασε την ειδική εφαρμογή της iTrack, το iTrackPro. Δώσε τον κωδικό σου και θα είσαι συνεχώς ενήμερος με τη θέση του οχήματος σου σε πραγματικό χρόνο (ανανέωση θέσης κάθε 30 δευτερόλεπτα όταν το όχημα βρίσκεται σε κίνηση).

Επιπλέον, η υπηρεσία iTrackPro είναι διαθέσιμη σε όλα τα SmartPhones και Tablets μέσω του Web-Browser που διαθέτουν.

 

 

Απόλυτη ασφάλεια

Το CarProtector300/MotoProtector100 σε συνεργασία με την υπηρεσία 24ωρης αντικλεπτικής προστασίας iTrackProtector, γνωρίζει ανά πάσα στιγμή τη θέση του οχήματος. Με αυτό τον τρόπο, διασφαλίζεται ο εντοπισμός του οχήματος ακόμη και στην περίπτωση, που το όχημα οδηγηθεί από τους διαρρήκτες σε κάποιο υπόγειο γκαράζ (χωρίς κάλυψη GSM/GPS) προς αποσυναρμολόγηση.

Επιπλέον, η iTrack προστασία ενεργοποιείται και απενεργοποιείται μόνο μέσω δικτύου κινητής τηλεφωνίας. Δεν υπάρχει τηλεχειριστήριο προκειμένου να μην μπορεί να αντιγραφεί ή να υποκλαπεί. Όλες οι λειτουργίες τηλεχειρισμού γίνονται από το κινητό σου τηλέφωνο ή τον υπολογιστή σου.

Αυτόματο κλείδωμα

Τα CarProtector300 και MotoProtector100 είναι τα μοναδικά αντικλεπτικά συστήματα στον κόσμο που σου δίνουν τη δυνατότητα να ορίσεις το επιτρεπτό ωράριο κίνησης του οχήματος σου (π.χ. καθημερινές 07:30 έως 20:00). Εσύ δεν ασχολείσαι καθόλου με το κλείδωμα-ξεκλείδωμα του αντικλεπτικού συστήματος, αφού αυτό γίνεται αυτόματα τις ώρες και ημέρες που έχεις ορίσει.

 

Σε περίπτωση, που για οποιοδήποτε λόγο μετακινηθεί το όχημα εκτός επιτρεπτού ωραρίου, το σύστημα στέλνει άμεσα ενημέρωση στο κινητό σου τηλέφωνο (ταυτόχρονη ενημέρωση σε έως και 4 διαφορετικούς αριθμούς). 

Χειροκίνητο κλείδωμα

Πάτησε πάνω στο λουκετάκι και "Κλείδωσε" τη θέση του οχήματος σου. Οποιαδήποτε στιγμή μετακινηθεί το όχημα, αυτομάτως το σύστημα θα στείλει e-mail ή SMS στο κινητό σου, προκειμένου να σε ενημερώσει σε πραγματικό χρόνο για την μετακίνηση.

 

Γεωγραφικός περιορισμός κίνησης

Ακόμη και αν χρειαστεί να δανείσεις το όχημα σου σε κάποιον φίλο ή συγγενή δεν χρειάζεται να ανησυχείς για το που μπορεί να πάει. Μέσα από την ειδική Web-εφαρμογή iTrackPro μπορείς να ορίσεις την επιτρεπόμενη περιοχή κίνησης του οχήματος. Εάν το όχημα σου βγεί εκτός της περιοχής που έχεις ορίσει, τότε το σύστημα θα σε ενημερώσει άμεσα με SMS ή email στο κινητό σου.

 

Παγκόσμια κάλυψη

Κάθε iTrack συσκευή λειτουργεί όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε ολόκληρο τον υπόλοιπο κόσμο, τόσο στη στεριά όσο και στη θάλασσα.

Προστασία μπαταρίας

Τόσο το CarProtector300 όσο και το MotoProtector100, υποστηρίζονται από το ειδικό λογισμικό της iTrack, iLPT® (iTrack Low Power Tracking). Με αυτό τον τρόπο διασφαλίζεται πλήρως η χαμηλή ζήτηση ενέργειας από την μπαταρία του οχήματος και ως εκ τούτου προστατεύται η διάρκεια ζωής της.

Γιατί να επιλέξεις iTrack;

Παρακάτω δίνονται οι 5 βασικοί λόγοι για τους οποίους, σύμφωνα με τους ειδικούς σε θέματα ασφάλειας, οι συσκευές iTrack θεωρούνται σήμερα τα καλύτερα αντικλεπτικά δορυφορικού εντοπισμού σε ολόκληρο τον κόσμο:

  • Για πρώτη φορά, σε περίπτωση κλοπής ο κάτοχος μπορεί να εντοπίσει το κλεμμένο του όχημα ακόμη και αν αυτό έχει οδηγηθεί σε κάποιο υπόγειο γκαράζ χωρίς κάλυψη δικτύου GSM και GPS.

Υπάρχουν πολλοί που προσφέρουν κοινές συσκευές GPS-εντοπισμού και τις παρουσιάζουν ως «αντικλεπτικά». Όμως οι συσκευές αυτές, το μόνο που κάνουν είναι να στέλνουν τη θέση τους με μορφή γεωγραφικών συντεταγμένων. Αυτό σημαίνει ότι τη στιγμή της κλοπής για να εντοπίσεις το όχημα σου με τις κοινές συσκευές του εμπορίου θα πρέπει:

α) να βρίσκεσαι μπροστά σε υπολογιστή, β) να έχεις πρόσβαση στο διαδίκτυο και γ) για κάθε νέα θέση του οχήματος να πληκτρολογείς κάθε φορά δύο οκταψήφιους αριθμούς (γεωγραφικό μήκος και πλάτος) στις αντίστοιχες ιστοσελίδες.

Τώρα με το iTrack μπορείς να εντοπίσεις άμεσα το όχημα σου μέσα από το smartphone σου.

  • Μη-Ανιχνεύσιμες συσκευές – Απλή Εγκατάσταση.

Ακόμη και τα ακριβά GPS αντικλεπτικά χρειάζονται εξωτερική κεραία GPS για να λειτουργήσουν. Ωστόσο είναι πολύ εύκολο για έναν έμπειρο διαρρήκτη, να παρατηρήσει την εξωτερική GPS κεραία και να την αφαιρέσει απενεργοποιώντας έτσι πλήρως το αντικλεπτικό σύστημα. Το CarProtector300 δεν χρειάζεται εξωτερική GPS κεραία ή άλλα αισθητήρια για να λειτουργήσει. Είναι εξοπλισμένο με ενεργό GPS κεραία υψηλής ευαισθησίας η οποία βρίσκεται ενσωματωμένη στη συσκευή. Η δυνατότητα αυτή κάνει το CarProtector300 εντελώς αόρατο, ενώ παράλληλα περιορίζει δραματικά τις καλωδιώσεις στο εσωτερικό του οχήματος.

  • Χωρίς τηλεχειριστήρια που αντιγράφονται.

Όλες οι λειτουργίες γίνονται από το κινητό του κατόχου του οχήματος.

  • Περισσότερα από 5000 οχήματα εξοπλισμένα με συσκευές iTrack. Δεκάδες ευρέσεις κλεμμένων οχημάτων.
  • Πλήρης τηλεφωνική υποστήριξη για όλους του πελάτες καθημερινά από το iTrack.gr.

 

 
 
 
 
 
Copyright © iTrack. All rights reserved